foredrag-falconer-banner-web

FÅ NY INSPIRATION TIL HVERDAGSSUCCES

carina-heckscher-foredragsholder46-web

Energien løftes, og livsmodet smitter, når jeg inspirerer og motiverer til at turde handle på drømme og ønsker med mine foredrag.

Jeg tager dig med ind i mit univers af muligheder og præsenterer dig for mine begreber ‘Turde-Turde’ og ‘Heldig med vilje’, så du går hjem med et positivt mindset, hvor begrænsninger bliver til muligheder, og kreativitet en del af hverdagen.

Foredragene er fyldt med historier fra mit eget liv. Blandt andet om, hvordan jeg tog springet fra et liv bag kameraet som fotograf (siden 1996) med skrive-, eksamens- og sceneskræk til at være en eftertragtet foredragsholder og forfatter.

I 2011 fandt jeg ud af, at jeg kan inspirere andre til at turde gennem foredrag om mine egne bedrifter og erfaringer. Idag arbejder er jeg mest som Networkingekspert, foredragsholder, konsulent og forfatter – men elsker når der kommer opgaver som fotograf og idémager så jeg kan holde min kreative hjerne igang, der kaldes ‘Popcornsmaskinen’.

For mig er Networking en livsstil, og jeg er mangeårigt medlem af RotaryWiB Danmark og MPI. Desuden gæster jeg hyppigt andre Netværk og Networker ivrigt på sociale medier.

 

For mere information, se Honorar

eller Kontakt mig i dag!

 

De 4 bøger jeg har udgivet: 

networking-en-del-af-min-hverdag-carina-heckscher123-livsmod-når-livet-leves-fra-hjertet-carina-heckscher 123-erfaringer-carina-heckscher jobsøgnignsbog 

BOOK NU og få ny inspiration til hverdagssucces i jeres firma!

RING 2622 3662

Kontakt mig

6 + 9 =

Tilmeld dig nyhedsbrevet
og modtag inspiration
Først og  fremmest en sprudlende networker! Fængende og naturlig speaker med en direkte kommunikation, som var tilpasset budskabet og matchede segmentet.  Provokerede og satte tankerne i gang på en humoristisk, respektfuld og charmerende måde.

Pernille Gordon

Event Manager, Danske Bank, Private Banking

Som koordinator hos MBK har jeg i mit daglige arbejde tæt kontakt til mange foredragsholdere og undervisere – men meget få af disse har gjort så stort et indtryk på mig som Carina. 

Jeg havde fornøjelsen at booke Carina til foredraget “Kunst at smalltalke” ved en stor event i august 2015, og det var en kæmpe succes for vores gæster. Carinas foredrag fik en flot evaluering på hele 4,24 (på en skala fra til 1 til 5 – hvor 5 er bedst). Deltagerne var meget begejstret for foredraget og fik glimrende tilbagemeldinger. 

Carina er har en fantastisk formidlingsevne – kombineret med et stort og meget behageligt servicegen. Det er derfor med fornøjelse jeg kan anbefale Carina!

Bjørn Brenneke

Koordinator, MBK A/S

Jeg har haft fornøjelsen af Carina som facilitator og indlægsholder ved to arrangementer for en af vores kunder. Carina formåede i stor stil at inddrage deltagerne med sit gode humør og sin ”helt-nede-på-jorden” stil samt ikke mindst enkle men meget virkningsfulde redskaber. Hun fik mange af deltagerne i tale og sikrede en god dialog og erfaringsudveksling både i Esbjerg og i København.

Lotta Hållén-Kragh

Event Manager, DONG Energy

Vi havde fornøjelsen af at bruge Carina til et kundearrangement omkring Networking. Det var en STOR fornøjelse god energi og sikke et drive, hun er en super formidler med gode eksempler fra det virkelige liv.
Vi har fået rigtig mange positive tilbagemeldinger fra vores kunder og vil varmt kunne anbefale hende til andre.

Christina Fangel Ovesen

Booking & Sales Manager, IDA Mødecenter

Carina Heckscher var indlægsholder på et kunde event vi afholdt i Scandic. Kunderne, der ikke kendte hinanden, skulle rundt i DK og se 7 af vores ny renoverede hoteller.
Indlægget foregik i en bus, hvor Carina var udfordret på sin kontakt til deltagerne, idet hun var nødt til at sidde ned, og derfor ikke havde mulighed for at ’mærke’ lytterne på sammen måde, som hvis hun havde stået foran dem.
Trods det, lykkes det til fulde Carina, at fange passagernes opmærksomhed, samt få dem engageret og deltage aktivt i hendes networking foredrag.
Vi fik udelukkende positive tilbagemeldinger fra vores gæster, der synes at indlægget var både relevant og lærerigt og at Carina var en meget inspirerende foredragsholder.

Lis Andreassen

Key Account Manager Meeting & Events, Scandic Hotels

We hired Carina for a constructive brush up on the subject of networking. She did a great job; inspiring and professional. Recommendable!

Claus Kristoffersen

Leadership Development & Talent Management, KPMG