‘Kunsten at kommunikere og spille hinanden bedre!’

 

Fra ME til WE kultur

Få BEVIDSTHED om hvordan ITALESÆTTELSE og MINDSET kan skabe en sund FÆLLESSKABSKULTUR.

 

Carina Heckscher giver inspiration til at styrke relationer og dialog gennem anerkendelse og konstruktiv feedback.

 

I vil efter foredraget have lært mere om jer selv og de andre. I vil være mere bevidste om hvordan I kommunikerer til/med andre og hvordan I gerne vil have andre kommunikerer til jer.

 

Vi sætter FOKUS på forandring, så autenticiteten styrkes gennem inspiration og nærvær ved:

 

  • At acceptere adfærdsmønstre
  • At finde de ’blinde vinkler’
  • At synliggøre uudnyttet potentiale

 

Og FORANDRING skabes gennem dialog ved motivation af relationer ved:

 

  • At lytte og lære af hinanden
  • At forstå hvordan og hvornår der skal gives feedback
  • At forventningsafstemme og styrke dialogen

 

Og FORANKRING sikres gennem fællesskabet ved at sætte handling bag ordene og vidensdeling ved:

 

  • At spørge om og hjælpe hinanden
  • At give feedback og bruge den fremadrettet
  • At ’tale hinanden op’ og ’spille hinanden bedre’

 

Carina Heckscher brænder for at sætte mennesket i fokus! 

Som inspirator fokuserer hun på, hvordan man igennem autenticitet, dialog og fællesskab kan skabe en sund FEEDBACK- & NETWORKING-KULTUR.

Siden 2011 har hun rejst land og rige rundt som foredragsholder og smittet publikum med min energi og mit gå-på-mod, og jeg har dømt ‘Janteloven sooo last season’!

Carina inspirerer og motiverer til handling, når hun inddrager sit koncept de 3 F’er FOKUS – FORANDRING – FORANKRING. Hendes drive er at skabe rammen for den gode energi, der giver inspiration til at skabe en sund fællesskabskultur.

Med sine erfaringer og verdensbillede inspirerer og hjælper hun med til at skabe den åbne og ærlige dialog, vidensflow og samspil i teams for at synliggøre den skjulte viden, der skaber ekstra bundlinje.

Udover at være inspirator og foredragsholder er Carina forfatter til 6 bøger. I samarbejde med fagspecialister har jeg udviklet mere end 55 forskellige sæt ‘SPØRGSMÅLSKORT der gør forskellen!’, der skaber nærvær, bedre dialog og udvikling – både på jobbet og privat.

Carina har været professionel Netværker siden hun var 18 år og startede egen virksomhed i 2004. De erfaringer hun har fra sine tidligere jobs i reklamebranchen og siden 2011 som foredragsholder og facilitator, bruger Carina, når hun inspirerer og giver virksomheder værktøjer, der kan bruges til at skabe en sund FEEDBACK- & NETWORKING-KULTUR og som forbedrer bundlinjen både personligt og i virksomheden.

Citat Carina Heckscher: ‘Jeg har verdens bedste job – jeg får mennesker til at lege hele livet på den seriøse og lærerige måde med ‘keep it simple’ redskaber’.

 

 

OM CARINA HECKSCHER:

Carina Heckscher

Foredragsholder og forfatter til 6 bøger. Har indtilvidere udviklet over 55 forskellige dialog- og kommunikationskort i samarbejde med andre specialister til forskellige målgrupper – bl.a. til dialog i virksomheder/afdelinger der skal lære hinanden bedre at kende og skabe stærkere relationer og arbejdsglæde.

Carina er kendt for sit positive mindset og sin smittende energi. Hun italesætter tabuer og har dømt ‘Janteloven – so last season’ og som foredragsholder inspirerer hun også til MOD til HVERDAGSSUCCES. Succes er mulig, hvis du har mod til at være dig selv, hjemme og på arbejde, og ikke være den, du tror andre vil have, du er.

Se mere om Carina Heckscher på www.icheck.dk

Kom med bag ‘Netværksfacaden’ og få inspiration til at træne din Netværksmuskel.

 

Carina Heckscher hiver begrebet Netværk og Networking ned fra piedestalen, og tager dig med ind i, for nogen, en ny verden, nye begreber og for andre er det ‘gammel vin på nye flasker’.

 

Det er ikke ‘rocket science’, men derimod en vigtig beskrivelse af hvad Netværk og Networking er i praksis, så det kan blive noget, alle kan få glæde af. Networking kan være en vigtig brik i virksomheden for at skabe stærkere relationer, vidensflow på tværs af afdelingerne og forbedret arbejdsmiljø og bundlinje.

 

For Carina er Networking en livsstil, og hun spreder det glade Netværksbudskab med en ukuelig, smittende energi og sit positive mindset. Hun italesætter tabuer og har dømt ‘Janteloven – so last season’ så du kan blive ‘Heldig med vilje’!

 

Velkommen på ‘voksenlegepladsen’, som Carina kalder Networking.

 

Carina Heckscher

Networkingekspert, Foredragsholder, Forfatter til 6 bøger og idékvinden bag over 55 forskellige sæt ‘Spørgsmålskort der gør forskellen’ der hjælper med at sætte samtalen igang.

Se mere på iCHECK.dk og Networkingekspert.dk

Carina Heckscher Intro profiltekst der kan anvendes ved foredrag og workshops med Carina Heckscher.

 

Carina Heckscher hjælper virksomheder og enkeltpersoner til at se det værdiskabende i Networking og hvordan man kan blive ‘Heldig med vilje’ gennem enkle og konkret værktøjer, som du også kan få endnu mere inspiration til i hendes bog ‘Networking – En del af min hverdag’. Carina ser Muligheder frem for begrænsninger. For Carina er Networking en livsstil, og hun spreder det glade Netværksbudskab med en ukuelig, smittende energi. Carina lever i ‘MulighedernesUnivers’, hvor mål og drømme er inden for rækkevidde – og midlet til at nå dem er Bevidst Networking.

Læs mere om Carina Heckscher på www.icheck.dk

Hverdagssucces skaber bedre arbejdspladser

Tager du ansvar for din hverdagssucces privat og på arbejdet? Sammen er vi stærkest på arbejdspladsen hvis vi lærer at tage ansvar for vores egen glæde og trivsel og bidrager positivt til fællesskabet.

En stor del af vores vågne tid bruges på arbejdspladsen og det er derfor vigtigt at alle tager ejerskab og bidrager til den positive stemning og målsætning.

Er du tilfreds eller brokker du dig ved kaffemaskinen istedet for at bidrage til forandring? Er I klar til forandring – eller er det dine kollegaer der skal forandre sig?

Carina Heckscher tager dig i foredraget med rundt i en verden af hverdagseksempler og synliggør tabuer der oftest ikke tør blive talt om. Ved dialog, åbenhed og ærlighed styrkes samarbejdet, trivslen og fællesskabet på arbejdspladsen… og privat.

Carina Heckscher

Foredragsholder og forfatter til 6 bøger. Har indtilvidere udviklet over 55 forskellige nysgerrighedskort/dialogspil i samarbejde med andre specialister til forskellige målgrupper – bl.a. til dialog i virksomheder/afdelinger der skal lære hinanden bedre at kende og skabe stærkere relationer og arbejdsglæde.

Carina er kendt for sit positive mindset og sin smittende energi. Hun italesætter tabuer og har dømt ‘Janteloven – so last season’ og som foredragsholder inspirerer hun også til MOD til HVERDAGSSUCCES. Succes er mulig, hvis du har mod til at være dig selv, hjemme og på arbejde, og ikke være den, du tror andre vil have, du er.

Se mere om Carina Heckscher på www.icheck.dk

Mennesket i fokus!
Du vil opleve foredragsholder og idékvinde til #kommunikationskort Carina Heckscher dele sin passion for ‘Mennesket i fokus!’. Hun har viet sit liv, privat som professionelt, til at gøre hvad hun kan, for at smitte andre med sit verdensbillede, energi og sin passion for spørgsmålkort. Kortene er med til at skabe stærkere relationer og italesætte de sjove, svære, udfordrende og tabubelagte emner.
I vil under foredraget afprøve forskellige kort og opleve virkningen af dem – samtidig med at I lærer hinanden bedre at kende.
– Du kan komme til at smile
– Du kan komme til at skulle hilse på andre
– Du kan komme til at hygge dig
– Du kan komme til at få ny viden
Netværk – Sammen er vi stærkest!
Om Carina Heckscher:
Foredragsholder og forfatter til 6 bøger. Har indtilvidere udviklet over 55 forskellige spørgsmålskort/dialogspil i samarbejde med andre specialister til forskellige målgrupper – bl.a. til dialog i virksomheder/afdelinger der skal lære hinanden bedre at kende og skabe stærkere relationer og arbejdsglæde.
Carina er kendt for sit positive mindset og sin smittende energi. Hun italesætter tabuer og har dømt ‘Janteloven – so last season’ og som foredragsholder inspirerer hun også til MOD til HVERDAGSSUCCES. Succes er mulig, hvis du har mod til at være dig selv, hjemme og på arbejde, og ikke være den, du tror andre vil have, du er.
Se mere om Carina Heckscher på www.icheck.dk

Idémageren bag kommunikationskortene

Carina Heckscher er idémageren bag de mange forskellige kommunikationskort. Hun har evnen til at sætte mennesket i fokus. Carina er kendt for sin smittende energi, nysgerrighed og engagement. Dette afspejles tydeligt i kortene – som gør de formelle spørgsmål, bliver uformelle.

I samarbejde med specialister på de udvalgte områder udvikler hun kort, der sætter samtalen i gang. Da hun lancerede konceptet i 2015, blev kortene omtalt som en tosset idé. Efter videreudvikling til forskellige målgrupper, bliver kortene nu omtalt af andre som et genialt værktøj. Den fælles feedback for alle kort er, at deltagerne hurtigt tager ejerskab og engagerer sig i spørgsmålene. Derved opstår der en naturlig vidensdeling i samtalen, uanset om det er de sjove, svære, skæve, udviklende eller personlige samtaler.

Uanset om man køber kortene alene, eller med Carina som facilitator, skinner hendes personlighed igennem – hun brænder for at sætte mennesket i fokus.

Siden 2004 har Carina været selvstændig med virksomheden iCHECK.dk. Carina har en baggrund i reklamebranchen som fotograf, og beskæftiget sig med branding, markedsføring og idé- & konceptudvikling.  I dag arbejder hun som foredragsholder, forfatter til 6 bøger, facilitator og konferencier.

www.icheck.dk & www.networkingekspert.dk

 

Mennesket i fokus!

Du vil opleve foredragsholder og idékvinde til #kommunikationskort Carina Heckscher dele sin passion for mennesket i fokus. Hun har viet sit liv, privat som professionelt, til at gøre hvad hun kan, for at smitte andre med sit verdensbillede, energi og sin passion for spørgsmålkort. Kortene er med til at skabe stærkere relationer og italesætte de sjove, svære, udfordrende og tabubelagte emner.

Carina Heckscher tager dig i foredraget med rundt i en verden af hverdagseksempler, og synliggør tabuer der oftest ikke tør blive talt om. Ved dialog, åbenhed og ærlighed styrkes samarbejdet, trivslen og fællesskabet på arbejdspladsen… og privat.

Der er 123% garanti for at du får en på opleveren… og et smil på læben… og så lærer du dine Rotary kammerater at kende fra andre spørgsmål end dem I plejer at tale om når I under foredraget bliver budt op på Netværksgulvet.

OM CARINA HECKSCHER:
Foredragsholder og forfatter til 6 bøger. Har indtil videre udviklet over 55 forskellige nysgerrighedskort og kommunikationskort, i samarbejde med andre specialister, til forskellige målgrupper – bl.a. til dialog i virksomheder/afdelinger der skal lære hinanden bedre at kende og skabe stærkere relationer og arbejdsglæde.

Om Carina Heckscher:
Carina Heckscher er foredragsholder og forfatter til 6 bøger. Carina hjælper virksomheder og enkeltpersoner til at se det værdiskabende i Networking og hvordan man kan blive ‘Heldig med vilje’ gennem enkle og konkret værktøjer. Carina ser Muligheder frem for begrænsninger. For Carina er Networking en livsstil, og hun spreder det glade Netværksbudskab med en ukuelig, smittende energi. Carina italesætter tabuer og har dømt ‘Janteloven – so last season’.
Derudover har hun indtilvidere udviklet over 55 forskellige kommunikationskort i samarbejde med andre specialister til forskellige målgrupper – bl.a. til dialog i virksomheder/afdelinger der skal lære hinanden bedre at kende og skabe stærkere relationer og arbejdsglæde.
Se mere om Carina Heckscher på www.icheck.dk

 

Carina Heckscher er Foredragsholder og forfatter til 6 bøger. Indtil videre har hun udviklet over 55 forskellige dialog- og kommunikationskort, i samarbejde med andre specialister, til forskellige målgrupper – bl.a. til at lære hinanden (og sig selv) bedre at kende, træne jobsamtalen og få Jobsøgningsglæde.

Carina er kendt for at sætte mennesket i fokus og sprede sine budskaber med en smittende energi. Tabuer italesættes med hverdagseksempler og hun inspirerer til at finde ’Nøglen til handling’.

Siden 2011 har Carina været fast konferencier og foredragsholder på ‘Fest For Fyrede’ rundt i hele landet.
Carina lever i ‘MulighedernesUnivers’, hvor mål og drømme er inden for rækkevidde – og midlet til at nå dem er Bevidst Networking.
Der er 123% garanti for at du får en på opleveren… og et smil på læben… og mulighed for at se fremtiden med et nyt verdensbillede.

Værdiskabende Networking – nu og i fremtiden! Kom med bag NETVÆRKSFACADEN når Networkingekspert, Foredragsholder og Forfatter Carina Heckscher giver dig inspiration til hvordan du kan blive en bedre Netværker og hvordan virksomheden kan skabe ekstra bundlinje ved at lave en Netværkskultur og træne medarbejdernes Netværksmuskel. Carina udkom i september 2017 med sin 5. bog ‘VærdiNetværk – Der hvor du gi’r, får du mest læring og de stærkeste relationer!’ Carina er kendt for sit positive mindset og sin smittende energi. Hun italesætter tabuer og har dømt ‘Janteloven – so last season’ så du kan blive ‘Heldig med vilje’!

OM CARINA HECKSCHER:

Carina Heckscher

Dagens konferencier Carina Heckscher

Networkingekspert, Foredragsholder, Forfatter til 6 bøger og idékvinden bag over 55 forskellige sæt ‘Spørgsmålskort der gør forskellen’ så det formelle Networking kan blive uformelt og værdiskabende.

Carina er kendt for sit positive mindset og sin smittende energi. Hun italesætter tabuer og har dømt ‘Janteloven – so last season’.

Du vil inden alle pauser få inspiration til hvordan pausen kan blive fyldt med ‘Bevidst Networking’ og du kan få udvidet dit Netværk og lade dig inspirere af de andre.

Succes er mulig, hvis du har mod til at være dig selv, hjemme og på arbejde, og ikke være den, du tror andre vil have, du er.

Vær klar til en dag fyldt med energi, inspiration og masser af tid til Networking (selvom der altid er for lidt tid når vi kommer igang… så husk ikke at lav aftaler direkte efter vi slutter, så du kan nå at få afsluttet dine samtaler).

Se mere om Carina Heckscher på www.icheck.dk