TABU’er FORTJENER ITALESÆTTELSE
Når uperfekt er perfekt!

 

Slip fordommene og lad ordet sætte samtalen i gang

Hvornår er det passende at tage de forskellige snakke?

Brug kortene til at gøre de vanskelige og uoverskuelige samtaler uformelle og trygge.

Lad holdninger og meninger komme frem, slip fordommene, og lad alle blive set, hørt og accepteret.

I kan blande kortene og skiftevis trække et kort med et emne, som I kan tale om. Eller I kan vælge ét eller flere emner, der er relevante her og nu.

I et rum med åbenhed og ærlighed skabes stærke relationer og et fællesskab.


Kr. 249,-
Sendes fragtfrit i DK

Kr. 249,-
Sendes fragtfrit i DK

KØB VIA EAN

Ønsker du at bestille ydelser og/eller produkter hvor betalingen foregår via EAN kode, så se mere her.

Kontakt mig

10 + 13 =

Idémageren bag kommunikationskortene

Carina Heckscher er idémageren bag de mange forskellige kommunikationskort. Hun har evnen til at sætte mennesket i fokus. Carina er kendt for sin smittende energi, nysgerrighed og engagement. Dette afspejles tydeligt i kortene – som gør de formelle spørgsmål, bliver uformelle.

I samarbejde med specialister på de udvalgte områder udvikler hun kort, der sætter samtalen i gang. Da hun lancerede konceptet i 2015, blev kortene omtalt som en tosset idé. Efter videreudvikling til forskellige målgrupper, bliver kortene nu omtalt af andre som et genialt værktøj. Den fælles feedback for alle kort er, at deltagerne hurtigt tager ejerskab og engagerer sig i spørgsmålene. Derved opstår der en naturlig vidensdeling i samtalen, uanset om det er de sjove, svære, skæve, udviklende eller personlige samtaler.

Uanset om man køber kortene alene, eller med Carina som facilitator, skinner hendes personlighed igennem – hun brænder for at sætte mennesket i fokus.

Siden 2004 har Carina været selvstændig med virksomheden iCHECK.dk. Carina har en baggrund i reklamebranchen som fotograf, og beskæftiget sig med branding, markedsføring og idé- & konceptudvikling.  I dag arbejder hun som foredragsholder, forfatter til 4 bøger, facilitator og konferencier.

www.icheck.dk & www.networkingekspert.dk