STUDIESTART NYSGERRIGHEDSKORT

Slip nysgerrigheden fri og lær dine nye studiekammerater at kende

 

studiestart-nysgerrighedskortSlip nysgerrigheden fri og lad hjernen boble, mens du på en sjov, hurtig og effektiv måde lærer dine nye studiekammerater at kende.

Brug kortene ved studiestart på gymnasiet, handelsskoler, erhvervsskoler, universiteter og længerevarende kurser og uddannelser.

Forslag til anvendelse: Hver deltager i gruppen trækker et kort og finder en anden, de kan stille kortets spørgsmål til. Når begge har svaret på deres spørgsmål, byttes kort og man finder en ny at spørge.

Der er 50 spørgsmål i æsken.

 

Køb parforhold nysgerrighedskort
Kr. 499,- ex. moms
Sendes fragtfrit i DK

 

Kortene er skabt i samarbejde med Mette Weber

Idémageren bag kommunikationskortene

Carina Heckscher er idémageren bag de mange forskellige kommunikationskort. Hun har evnen til at sætte mennesket i fokus. Carina er kendt for sin smittende energi, nysgerrighed og engagement. Dette afspejles tydeligt i kortene – som gør de formelle spørgsmål, bliver uformelle.

I samarbejde med specialister på de udvalgte områder udvikler hun kort, der sætter samtalen i gang. Da hun lancerede konceptet i 2015, blev kortene omtalt som en tosset idé. Efter videreudvikling til forskellige målgrupper, bliver kortene nu omtalt af andre som et genialt værktøj. Den fælles feedback for alle kort er, at deltagerne hurtigt tager ejerskab og engagerer sig i spørgsmålene. Derved opstår der en naturlig vidensdeling i samtalen, uanset om det er de sjove, svære, skæve, udviklende eller personlige samtaler.

Uanset om man køber kortene alene, eller med Carina som facilitator, skinner hendes personlighed igennem – hun brænder for at sætte mennesket i fokus.

Siden 2004 har Carina været selvstændig med virksomheden iCHECK.dk. Carina har en baggrund i reklamebranchen som fotograf, og beskæftiget sig med branding, markedsføring og idé- & konceptudvikling.  I dag arbejder hun som foredragsholder, forfatter til 4 bøger, facilitator og konferencier.

www.icheck.dk & www.networkingekspert.dk

Mette Weber er forfatter, familie- og konfliktrådgiver, sundhedsplejerske og coach.

Mette har undervist i 22 år og arbejdet med kommunikation og relationer  i mere end 35 år

Mette er verdensborger med dansk blod i årene. Har boet 5 forskellige steder i verden, flyttet mere en 20 gange og pendlet mellem to verdensdele i mere end ni år.

Køb parforhold nysgerrighedskort
Kr. 499,- ex. moms
Sendes fragtfrit i DK

 

Køb parforhold nysgerrighedskortKr. 499,- ex. moms
Sendes fragtfrit i DK

KØB VIA EAN

Ønsker du at bestille ydelser og/eller produkter hvor betalingen foregår via EAN kode, så se mere her.

Kontakt mig

14 + 15 =