sprog-spoergsmaal-web

SPROG NYSGERRIGHEDSKORT – dansk

Slip nysgerrigheden fri og ha’ det sjovt med at lære sprog

 

Slip nysgerrigheden fri, leg og lær et nyt sprog, mens du har det sjovt med dine venner, familie, klasse- eller studiekammerater.

Brug kortene til at træne, før din ferie til udlandet, i skolen, på kurser, når du skal lære et nyt fremmedsprog, til lektie-læsning med dine forældre eller hvis du er tosproget og endnu ikke helt har fanget dit nye lands sprog.

Alene: Træk et kort og øv dig i at læse op.

To personer: Træk et kort på skift, læs højt hvad der står på kortet og lad den du træner med svare på det samme sprog.

Grupper: Alle i gruppen trækker et kort og finder en anden, de kan stille spørgsmålet til. Når begge har svaret på deres spørgsmål, byttes kort og du finder en ny at spørge.

 

Børn skal ses, høres, forstås og guides med personlig autoritet og har krav på empatisk feedback
Mette Weber

 

Der er 50 spørgsmål i æsken. 

 

kob-familiens-nysgerrighedskort
Kr. 249,- incl. porto

 

KØB SPROG NYSGERRIGHEDSKORT dansk + engelsk

 

 

 

 

 

 

kob-familiens-nysgerrighedskort
Kr. 449,- incl. porto
Spar kr. 49,-

 

SE ANDRE NYSGERRIGHEDSKORT HER

Kortene er skabt i samarbejde med Mette Weber

Idémageren bag kommunikationskortene

Carina Heckscher er idémageren bag de mange forskellige kommunikationskort. Hun har evnen til at sætte mennesket i fokus. Carina er kendt for sin smittende energi, nysgerrighed og engagement. Dette afspejles tydeligt i kortene – som gør de formelle spørgsmål, bliver uformelle.

I samarbejde med specialister på de udvalgte områder udvikler hun kort, der sætter samtalen i gang. Da hun lancerede konceptet i 2015, blev kortene omtalt som en tosset idé. Efter videreudvikling til forskellige målgrupper, bliver kortene nu omtalt af andre som et genialt værktøj. Den fælles feedback for alle kort er, at deltagerne hurtigt tager ejerskab og engagerer sig i spørgsmålene. Derved opstår der en naturlig vidensdeling i samtalen, uanset om det er de sjove, svære, skæve, udviklende eller personlige samtaler.

Uanset om man køber kortene alene, eller med Carina som facilitator, skinner hendes personlighed igennem – hun brænder for at sætte mennesket i fokus.

Siden 2004 har Carina været selvstændig med virksomheden iCHECK.dk. Carina har en baggrund i reklamebranchen som fotograf, og beskæftiget sig med branding, markedsføring og idé- & konceptudvikling.  I dag arbejder hun som foredragsholder, forfatter til 4 bøger, facilitator og konferencier.

www.icheck.dk & www.networkingekspert.dk

Mette Weber er forfatter, familie- og konfliktrådgiver, sundhedsplejerske og coach.

Mette har undervist i 22 år og arbejdet med kommunikation og relationer  i mere end 35 år

Mette er verdensborger med dansk blod i årene. Har boet 5 forskellige steder i verden, flyttet mere en 20 gange og pendlet mellem to verdensdele i mere end ni år.

www.talmedbørn.dk

kob-familiens-nysgerrighedskort
Kr. 249,- incl. porto

Jeg har brugt SPROG NYSGERRIGHEDSKORTENE i modtagerklassen med stor succes. Det kan være udfordrende at få dem til at snakke, men de synes kortene var sjove. Spørgsmålene var gode og relevante, så snakken gik. Dem burde alle der arbejder med 2-sprogede børn have.

Mette Kristensen

Ådalens Skole

kob-familiens-nysgerrighedskortKr. 249,- incl. porto

KØB VIA EAN

Ønsker du at bestille ydelser og/eller produkter hvor betalingen foregår via EAN kode, så se mere her.

YES – jeg vil have mere info når der kommer flere NYSGERRIGHEDSKORT og andre spændende tiltag.

Kontakt mig

9 + 14 =