1:1 SPARRING – Brain energizer

 

Fortrolighed er nøgleordet, når jeg hjælper dig til at sætte ord på de ting der, privat eller jobmæssigt, giver dig bekymringer og en knude i maven. Bekymringer der ofte er mindre, end du selv oplever… Før du har sagt det højt. Jeg er kendt for at møde dig i øjenhøjde og hvor du er. Jeg sætter en ære i at være din fortrolige og sørger for at skabe en tillidsfuld og tryg ramme i sparringen.

Vilje til handling – jeg hjælper dig med at sætte fokus på din udfordring og  sparrer med dig, så du kan finde ud af, hvordan du kan skabe forandring. Jeg hjælper dig med forankring af processen, så du får sat handling bag dine ord.

 

Det siges, at min energi, nærvær og engagement er smittende.  Tør du tage dig selv alvorligt, sætte fokus på din personlige udvikling – og uanset om det er privat eller jobmæssigt, kan jeg hjælpe dig med at leve et ærligt og autentisk liv fyldt med energi og gå-på-mod.

Min livsfilosofi er ‘Keep it simple’. Der er rigeligt med ting i vores omverden, der kan komplicere livet. Hvis du tør tage ansvar for din egen base – i krop og sind – ved du også, hvornår et TILvalg og et FRAvalg er den vigtigste beslutning og at du kan stole på, at det er den rigtige i nuet.

 

Den 7/9-13 valgte jeg at udgive min bog ‘123% livsMOD – Når livet leves fra hjertet’. Det var det mest grænseoverskridende, jeg har gjort i mit liv. Set i bakspejlet var det samtidigt det letteste skridt henimod et endnu mere ærligt og autentisk liv. Det er den af mine bøger, der har hjulpet flest mennesker til at sige: ‘PYT, jeg er den jeg er og det har jeg selv valgt – hvad andre tænker, er deres tanker. Jeg står ved mine valg og er stolt af det’.

I sparringen inddrager jeg mine egne og andres erfaringer, jeg har mødt på min vej. Du er aldrig  den første, der står ved et bump på vejen, selv om det kan føles ensomt og som et bjerg at skulle over.

Med tillid og tryghed kan du meget mere end du drømmer om, og jeg kan hjælpe dig på vej.

 

 


Book 15 min. gratis telefonsparring, så vi sammen kan finde ud af, om jeg er den rette til at støtte dig i din rejse – dit livseventyr mod dit drømmeliv privat og på jobbet.

 

 

Hvis jeg ikke føler, jeg er den rette, giver jeg udtryk for det. Troværdighed er vigtigt. Din succes er min succes – og derfor skal vi begge være enige om matchet. Jeg går kun ind i noget, hvis jeg fornemmer 123%, at jeg kan hjælpe og støtte dig bedst muligt på dit livseventyr til dit drømmeliv.

Se mere om bogen ‘Tør du være DIG?‘ her…

BOOK 15 min. gratis sparring

10 + 2 =

 

Er du klar til at sætte fokus på

DIG og din udvikling?

Emner jeg tidligere har hjulpet med: Personlig udvikling – Tag lederskab over dit eget liv – Fortrolig samtale med Leder med lederudfordringer der ikke kan tales om på arbejdspladsen – Personlig krise – Sceneskræk/præsentationsteknik – Eksamensskræk – Hvordan bliver jeg foredragsholder – Forfatter drømme – Iværksætter2be – Karriereudvikling – Jobsøgning vs. Mulighedssøgning.

Hvert møde i forløb er af 2 timers varighed.

Møderne kan enten være på telefon eller hos mig på Frederiksberg.

Betaling inden første møde enten via kontooverførsel, mobilepay eller kontant.

Afbud senest 24 timer før ellers afregnes der for mødet.

 

Book 15 min. gratis

telefonsparring,

så vi sammen kan finde ud af,

om jeg er den rette til

at støtte dig i din rejse

– dit livseventyr mod dit

drømmeliv privat og på jobbet.

Janteloven er sooo last season

og lever kun hos dem der selv udlever den!

Spørgsmålskortene hjælper samtalen igang, både med de sjove, udfordrende, tabubelagte, vidensdeling, opløftende, eftertænksomme og mange flere forskellige samtaler.

Kortene er målrettet de forskellige udfordringer der skal italesættes og/eller sættes fokus på.

Brug kortene i både 1:1, i små grupper og i store grupper hvor I deler op i mindre grupper eller som rundbordsemner.

 

selvværd <=> selvtillid = SELVKÆRLIGHED