smalltalk-engelsk-02-spoergsmaal-web

SMALL TALK NYSGERRIGHEDSKORT 2 – engelsk

 

Release curiosity with your friends, colleagues, family, as an ice breaker at a party… or get to know yourself better…

The questions is for everyone, whether you are introvert or extrovert, and it can contribute to meeting new people or make you get a better understanding of ones you already know.

All the questions are open and the subjects are easily recognizable, but normally one would not start a conversation with them. Several of them will bring a smile to your face and most of them will contribute to the knowledge of the other person.

As we get to know new people, and hear stories about them, the involvement and trust of the relation will grow.

 

Slip nysgerrigheden fri med dine venner, kollegaer, familie, som ice breaker til en fest… eller lær dig selv bedre at kende…

Spørgsmålene er for alle, uanset om man er introvert eller ekstrovert. Spørgsmålene kan medvirke til, at møde nye mennesker eller få bedre kendskab til dem man kender.

Alle spørgsmål er åbne spørgsmål og emner de fleste kender til – men er som udgangspunkt ikke spørgsmål man traditionelt indleder en samtale med. Flere af spørgsmålene giver et smil på læben og mere viden om det menneske, man er igang med at lære bedre at kende.

Når vi lærer et nyt menneske at kende og får nogle ‘historier’ om personen, skabes der mere nærvær og tillid i relationen.

 

Der er 50 spørgsmål i æsken. 

 

kob-familiens-nysgerrighedskort
Kr. 249,- incl. porto

 

KØB SMALL TALK NYSGERRIGHEDSKORT 1 + 2

 

 

 

 

 

 

kob-familiens-nysgerrighedskort
Kr. 449,- incl. porto
Spar kr. 49,-

SE ANDRE NYSGERRIGHEDSKORT HER

Idémageren bag kommunikationskortene

Carina Heckscher er idémageren bag de mange forskellige kommunikationskort. Hun har evnen til at sætte mennesket i fokus. Carina er kendt for sin smittende energi, nysgerrighed og engagement. Dette afspejles tydeligt i kortene – som gør de formelle spørgsmål, bliver uformelle.

I samarbejde med specialister på de udvalgte områder udvikler hun kort, der sætter samtalen i gang. Da hun lancerede konceptet i 2015, blev kortene omtalt som en tosset idé. Efter videreudvikling til forskellige målgrupper, bliver kortene nu omtalt af andre som et genialt værktøj. Den fælles feedback for alle kort er, at deltagerne hurtigt tager ejerskab og engagerer sig i spørgsmålene. Derved opstår der en naturlig vidensdeling i samtalen, uanset om det er de sjove, svære, skæve, udviklende eller personlige samtaler.

Uanset om man køber kortene alene, eller med Carina som facilitator, skinner hendes personlighed igennem – hun brænder for at sætte mennesket i fokus.

Siden 2004 har Carina været selvstændig med virksomheden iCHECK.dk. Carina har en baggrund i reklamebranchen som fotograf, og beskæftiget sig med branding, markedsføring og idé- & konceptudvikling.  I dag arbejder hun som foredragsholder, forfatter til 4 bøger, facilitator og konferencier.

www.icheck.dk & www.networkingekspert.dk

kob-familiens-nysgerrighedskortKr. 249,- incl. porto

YES – jeg vil have mere info når der kommer flere NYSGERRIGHEDSKORT og andre spændende tiltag.

Kontakt mig

8 + 15 =