SALGSTRÆNING

Sæt fokus på salgstræning og det at blive en bedre sælger

 

Hvad er et godt salg for dig/jer?

Træk et kort og samtalen om salg er i gang.

Anvend alle kortene på en gang eller vælg nogle stykker ud.

Kortene kan bruges i mange situationer f.eks. i supervision, ved salgstræning, egen udvikling, målbart salg og dørskræk.

Når vi får sat ord på, hvad effektivt salg betyder for os og andre, er det nemmere at skabe resultater og blive bedre til at udvikle sig kommercielt i hverdagen.

Kortene kan bruges af 1 eller 123 på salgsmøder, salgs-kurser, som forberedelse eller bare som stof til eftertanke og selvrefleksion.

 

Der er 63 spørgsmål i æsken.

 


Køb Salgstræningskort
Kr. 499,- ex. moms
Sendes fragtfrit i DK


Køb SalgstræningskortKr. 499,- ex. moms
Sendes fragtfrit i DK

KØB VIA EAN

Ønsker du at bestille ydelser og/eller produkter hvor betalingen foregår via EAN kode, så se mere her.

Kontakt mig

3 + 3 =

Idémageren bag kommunikationskortene

Carina Heckscher er idémageren bag de mange forskellige kommunikationskort. Hun har evnen til at sætte mennesket i fokus. Carina er kendt for sin smittende energi, nysgerrighed og engagement. Dette afspejles tydeligt i kortene – som gør de formelle spørgsmål, bliver uformelle.

I samarbejde med specialister på de udvalgte områder udvikler hun kort, der sætter samtalen i gang. Da hun lancerede konceptet i 2015, blev kortene omtalt som en tosset idé. Efter videreudvikling til forskellige målgrupper, bliver kortene nu omtalt af andre som et genialt værktøj. Den fælles feedback for alle kort er, at deltagerne hurtigt tager ejerskab og engagerer sig i spørgsmålene. Derved opstår der en naturlig vidensdeling i samtalen, uanset om det er de sjove, svære, skæve, udviklende eller personlige samtaler.

Uanset om man køber kortene alene, eller med Carina som facilitator, skinner hendes personlighed igennem – hun brænder for at sætte mennesket i fokus.

Siden 2004 har Carina været selvstændig med virksomheden iCHECK.dk. Carina har en baggrund i reklamebranchen som fotograf, og beskæftiget sig med branding, markedsføring og idé- & konceptudvikling.  I dag arbejder hun som foredragsholder, forfatter til 5 bøger, facilitator og konferencier.

www.icheck.dk & www.networkingekspert.dk