SÆT SAMTALEN IGANG

Lær hinanden bedre at kende…

 

Taler I om det samme hver gang i mødes? Kunne du tænke dig at vide mere om de mennesker, du omgiver dig med privat eller på arbejdet? Så er samtalekortene lige noget for dig/jer.

Kortene kan bruges ved frokostbordet, til middagen, festen, blive delt ud til en reception og som ice breaker. Kortene kan bruges hvor mennesker mødes både i små og store grupper.

Bestem selv om alle taler om det kort, der er blevet trukket, eller om hver person tager et nyt kort. Den eneste regel er, at der skal gode og inspirerende samtaler i gang.

Der er 50 spørgsmål i æsken. Kr. 249,- incl. porto

Idémageren bag kommunikationskortene

Carina Heckscher er idémageren bag de mange forskellige kommunikationskort. Hun har evnen til at sætte mennesket i fokus. Carina er kendt for sin smittende energi, nysgerrighed og engagement. Dette afspejles tydeligt i kortene – som gør de formelle spørgsmål, bliver uformelle.

I samarbejde med specialister på de udvalgte områder udvikler hun kort, der sætter samtalen i gang. Da hun lancerede konceptet i 2015, blev kortene omtalt som en tosset idé. Efter videreudvikling til forskellige målgrupper, bliver kortene nu omtalt af andre som et genialt værktøj. Den fælles feedback for alle kort er, at deltagerne hurtigt tager ejerskab og engagerer sig i spørgsmålene. Derved opstår der en naturlig vidensdeling i samtalen, uanset om det er de sjove, svære, skæve, udviklende eller personlige samtaler.

Uanset om man køber kortene alene, eller med Carina som facilitator, skinner hendes personlighed igennem – hun brænder for at sætte mennesket i fokus.

Siden 2004 har Carina været selvstændig med virksomheden iCHECK.dk. Carina har en baggrund i reklamebranchen som fotograf, og beskæftiget sig med branding, markedsføring og idé- & konceptudvikling.  I dag arbejder hun som foredragsholder, forfatter til 4 bøger, facilitator og konferencier.

www.icheck.dk & www.networkingekspert.dk

Karin Krogh arbejder med møder og konferencer på alle niveauer. Hun underviser, holder foredrag, planlægger og rådgiver. Hun tager udgangspunkt i deltagerne og i, hvordan de får mest muligt med sig hjem fra konferencen. Lige fra hvordan talerne skal dele deres budskaber bedst muligt, til hvordan man aktivt involverer deltagerne. Hun er desuden en prisbelønnet facilitator og styrer både program og energi på kurser og konferencer med stor entusiasme og gejst.

Karin Krogh mener, at god kommunikation er roden til alt godt. Til arbejdsglæde, til god formidling, til værdifulde arrangementer og til større personlig power. Det er det område, Karin Krogh har arbejdet med i over 25 år. Hun har stået for nationale såvel som internationale konferencer med blandt andre Bill Gates og Michael Dell som hovedtalere. Hun har rådgivet både professionelle foredragsholdere, topledere, iværksættere, politikere og studerende. Hun er også selv udøvende foredragsholder, har en nørdet interesse i alt omkring præsentationer, og så har hun opfundet Glædesmodellen. Hun er tildelt prisen Best Content Facilitator af MPI (Meeting Professionals International) Danmark og var i 2015-2016 President for MPI Danmark. Hun var en af arrangørerne bag det hidtil største event baseret på Meetovationprincipperne, da EMEC16 (European Meetings and Events Conference) blev afholdt i København i februar 2016.

Til stor glæde for sine tilhørere arbejder hun ud fra devisen
– det kan godt være klogt, selv om det er sjovt.

www.karinkrogh.dk

Kr. 249,- incl. porto

KØB VIA EAN

Ønsker du at bestille ydelser og/eller produkter hvor betalingen foregår via EAN kode, så se mere her.

Kontakt mig

10 + 11 =

saet-samtalen-igang-forside-spoergsmaal-web