REFERENCER for foredrag, workshops, sparring og bøger:

Jeg har haft fornøjelsen af Carina som facilitator og indlægsholder ved to arrangementer for en af vores kunder.

Carina formåede i stor stil at inddrage deltagerne med sit gode humør og sin ”helt-nede-på-jorden” stil samt ikke mindst enkle men meget virkningsfulde redskaber.

Hun fik mange af deltagerne i tale og sikrede en god dialog og erfaringsudveksling både i Esbjerg og i København.

Lotta Hållén-Kragh

Event Manager, B2B, DONG Energy – development, planning and execution of professional events, DONG Energy

Carina Heckscher var indlægsholder på et kunde event vi afholdt i Scandic. Kunderne, der ikke kendte hinanden, skulle rundt i DK og se 7 af vores ny renoverede hoteller

Indlægget foregik i en bus, hvor Carina var udfordret på sin kontakt til deltagerne, idet hun var nødt til at sidde ned, og derfor ikke havde mulighed for at ’mærke’ lytterne på samme måde, som hvis hun havde stået foran dem.

Trods det, lykkes det til fulde Carina, at fange passagernes opmærksomhed, samt få dem engageret og deltage aktivt i hendes networking foredrag.

Vi fik udelukkende positive tilbagemeldinger fra vores gæster, der synes at indlægget var både relevant og lærerigt og at Carina var en meget inspirerende foredragsholder.

Lis Andreassen

Key Account Manager Meeting & Events, Scandic Hotels

Hver gang jeg læser en bog eller lytter til et oplæg af Carina, så bliver jeg glad, og føler mig inspireret.

Vi bruger ofte Carina hos Powerjobsøgerne, fordi hun er god til at formidle sit budskab på en måde, som alle forstår – hendes emner passer rigtig godt til vores koncept som jobsøgningsnetværk.

Vi bruger også Carina til store arrangementer, som Fest For Fyrede og receptioner for nye afdelinger, fordi hun er struktureret, og sørger for at dagen kører professionelt. Samtidig hjælper hun deltagerne i gang med at netværke med hinanden på en måde, som alle føler sig trygge ved og får noget ud af.

Jeg kan på det varmeste anbefale Carina som konferencier, som oplægsholder og inspirator for jobsøgere.

Malene Gregaard Wilsly

Stifter, sekretariatschef og facilitator, Powerjobsøgernes Landsorganisation

Jeg havde hyret Carina til en workshop for it-professionelle medlemmer af fagforeningen PROSA, hvor hun skulle give råd til, hvordan man kommer i gang med at netværke.

Carina Heckscher gav den fuld power som oplægsholder og proppede deltagernes lommer med lette værktøjer, som de med det samme kunne tage i brug. En herlig aften med høj energi, engagement og udbytte.

Carina fik topkarakterer i evalueringerne.

Bo Sune Christensen

Strategisk kommunikationskonsulent, PROSA

Vi havde lidt over 100 jobsøgende tilmeldt Carina Heckschers foredrag og Carina fangede fra første færd lytterne, med sit store engagement og sin smittende energi.

Carina har en stor viden og har nye tanker om det at promovere sig selv. Hun sætter tingene lidt anderledes op, så man får den positive vinkel på og hun formår at se muligheder frem for begrænsninger.

Tina Raida

Arbejdsmarkedscentret // Københavns Kommune

Jeg har haft stor fornøjelse af at invitere Carina med på 2 kundearrangementer, hvor hun holdt indlæg om kunsten at “small talke”. Med sin positive indstilling, energi og sit engagement har Carina hjulpet med at bryde isen. Det var fantastisk at se gæsterne til arrangementet, som viste stor interesse for emnet og den livlige måde Carina holdt oplæg på. De 2 aftener i Carinas selskab var ikke kun lærerige, men der var også tid til bare at nyde den gode og afslappede kommunikation mellem deltagerne. Carina gjorde det desuden fantastisk som medvært under middagen. Jeg vil absolut gerne anbefale Carina til alle, som har brug for en oplægsholder, der kan bringe masser af energi og “liv” med sig.
Natalia Strauss

Account Manager, Nordic Choice Hotels

Vi i TMS Ringsted havde fornøjelsen af at have Carina Heckscher, med på vort netværkscruise til Oslo.
Carina holdt foredrag og tog vores 20 samarbejdspartnere med på en “tur” i mingling til receptioner samt et par øvelser herom.
Carina er en livsglad person og god til at komme ind under huden på folk.
Vi kan varmt anbefale Carina og hendes foredrag.
Lars Nila Nielsen

TMS Ringsted

Carina leverede et rigtigt godt indlæg for 20 ledige MarCom chefer og direktører.

Anbefaler Carina som foredragsholder om networking. Denne anbefaling er skrevet på eget initiativ.

Claus Mossbeck

Club chair, Tatarklubben

We hired Carina for a constructive brush up on the subject of networking. She did a great job; inspiring and professional. Recommendable!
Claus Kristoffersen

Leadership Development & Talent Management, KPMG

Som relativt ny networker har Carina formået at lære mig, hvordan jeg kan lære at bruge mit netværk og kontakter mere aktivt og samtidigt lære mit netværk hvordan de benytter deres netværk – til glæde og gavn for mig og min forretning.

Carina imponerer og inspirerer med sit engagement og pædagogiske formidling af et relevant og evig aktuelt emneområde, når man er virksomhedsejer med fokus på at øge sit business-netværk og omsætning.

Som en lille kuriositet kan jeg tilføje, at som rekrutteringsbureau er det lykkedes mig ved Carinas workshops at få kontakt til 2 arbejdssøgende personer og hjælpe dem videre. Så ved disse lejligheder kan kandidater og mine services altså også finde hinanden.

Tine Cranil

hr-bureauet

Jeg var heldig at have Carina som min mentor i 6 måneder. Hun er en fantastisk sparringspartner. Carina er også et positiv, energisk og inspirerende menneske.

Mit oprindelige mål med mentor-mentee forløbet var at optimere mit firmas markedsføring på sociale medier. Udover det – og som resultat af vores inspirerende møder – endte jeg med at starte et nyt supplerende forretningsområde i firmaet!

Edward Kosheluk

Jeg vil blot sige tusind tak for dit foredrag hos Iværksætter instituttet. Jeg elsker din energi og din humor, det gør, at du bliver en pisse underholdende foredragsholder!

Og vigtigst af alt, fik jeg en åbenbaring omkring networking – Det er jo slet ikke så slemt, og i realiteten networker jeg/vi jo konstant. Så tak for oplægget.

Sandra Davidsen

Jeg har oplevet Carina flere gange. Som foredragsholder og person, fanger hun mennesker hvor de er, og får dem til at lytte og blive interesseret. Hun har en skøn udstråling, som smitter af på alle i lokalet og får publikum til at lytte og blive klogere. Hendes budskaber er meget relevante og skaber altid værdi for dem som lytter.

Alle får noget med hjem. Hun gir meget til sit netværk, og er derfor autentisk i forhold til hendes produkt og budskab.

Jeg kan varmt anbefale en aften eller eftermiddag i Carinas selskab.

Michael Hansen

Tusind tak for et energisk, inspirerende, udfordrende og meget begejstret foredrag i ‘Café Sygemeldt’ i dag. – Rigtig godt stof til eftertanke 🙂
Susanne Kjær

Café Sygemeldt

Carina deltog som foredragsholder og netværksekspert årets event for fleksjobbere, “Fest For Fleksjobbere” med indlægget “Sæt dit netværk i spil i din jobsøgning”.

Udover en menneskelig tilgang emnet peakede Carina konstant med hendes fantastiske indspark til hvordan netværk fungerer og hvordan man kan bruge det effektivt og konkret i jobsøgningen.

Carina var på dagen også arrangementets konferencier.

Jeg vil absolut give Carina det højeste antal point med pil opad, og ser gerne Carina igen brilliere i samarbejde med Fleksjobber Netværket.

Knud Kjølhede Petersen

Carina Heckscher er en formidabel foredragsholder. Hendes måde at indtage scenen på, hendes super positive energi og dejlige personlighed går lige i hjertet.

Hun ved, hvad hun taler om, og det lyser ud af hende, at hun virkelig brænder for sit fag. At høre hende fortælle om ”netværk” og bl.a. hendes tilgang til at møde andre mennesker på, er utrolig interessant og meget inspirerende. Helt klart noget, vi alle kan lære rigtig meget af!

Så uanset om du er til ”netværk” eller ej, er det nærmest et must at opleve Carina Heckscher live.

Tag til hendes foredrag, og du vil gå derfra beriget, inspireret, opløftet og i et super godt humør.

Bodil Abrahamsen

Skyggeekspert

Jeg mødte Carina første gang til Fest for fyrede (FFF). Jeg kom modløs, men gik fra FFF med mod, og det kan jeg takke Carina for.

Hun er utrolig inspirerende, og man bliver smittet af hendes entusiasme, levende væsen og ”popkorn-hoved” (man kan ligefrem se, hvordan popkornene alias idéerne popper op).

Til FFF købte jeg hendes bog ”Networking – En del af min hverdag”, som yderligere har inspireret mig til at turde-turde, så jeg er blevet bedre til at netværke, hvilket har givet mig helt nye oplevelser og relationer.

Jeg kan varmt anbefale Carina som inspirator til arrangementer eller til rådgivning/sparring.

Tina-Linea R.T. Ladeji

Fantastisk bog – jeg har læst den og den er virkelig god inspiration, og jeg kan kun sige Networking ER vejen til succes, mange tak Carina Heckscher for en fantastisk bog.
Lise Højer

Artmakery.dk

‎Carina Heckscher, din bog har virkelig gjort en forskel for mig. Ikke fra den ene dag til den anden, men stille og roligt bevæger jeg mig ud af min komfortzone og sikke en fest, der er derude.

Øjenåbner: Folk vil rigtig gerne hjælpe, du skal bare huske at bede om deres hjælp, og nej du er ikke til besvær. At turde, turde. Det holder.

Pernille Vittrup

Carina er en super dygtig foredragsholder, som får alle med og får sit budskab ud til alle, så er det op til dem om de vil bruge det.
Thomas Kjærgaard Jacobsen

Carina er nok et af de mest energiske mennesker jeg har mødt i mit liv. En energi som smitter positivt af på hendes omgivelser.

Vi havde fornøjelsen af Carina til et af vores netværksarrangementer i Baker Tilly Denmark, hvor Carina bidrog med et inspirerende oplæg om ”Kunsten at Small Talke”.

I Baker Tilly har vi stor fokus på netværksbaseret forretning, hvorfor dette tema var rigtig relevant for os internt såvel som for resten af vores BTNetværk.

Relevant og inspirerende, hvis man vil være Heldig med Vilje ved at have mere fokus på, hvordan man netværker, når man f.eks. er til reception og netværksarrangementer.

Vian Backer Shaker

Kommunikations- og marketingsansvarlig, Baker Tilly

Carina Heckscher er en fantastisk positiv person som simpelthen skaber positiv energi, tænker positivt og “ud af boxen”, og “Yes you can do it” attitude eller 1,2,3 – You can do it !

Er ligeledes meget inspirerende overfor sin målgruppe – og jeg er sikker på at ALLE får “noget” med hjem – Har du endnu ikke mødt Carina- så har du virkelig noget til gode – “a coming star”!

Godt gået Carina !

Bo Sachmann

Carina var oplægsholder på København Håndbolds morgennetværksmøde, og med sin vanlige energiske og smilende facon inspirerede hun Hovedstadens stærkeste erhvervsnetværk til at komme endnu tættere på hinanden og tvang os ud af vores comfortzone med spørgsmålene i small talk spillet.
Inspirerende, underholdende og relevant.
Janni Møller Thomsen

Kommerciel direktør, København Håndbold A/S

Carina var på besøg i Lyngby Boldklubs MorgenNetværk, hvor hun gav et energifuldt og motiverende indspark til deltagerne ift. at blive en god netværker.

Efterfølgende var der netværksøvelser, som tog udgangspunkt i Carinas smalltalk-spillet. Her fik deltager inspiration og konkrete værktøjer til at blive bedre til at netværke og skabe nye stærke relationer.

Carina får mine bedste anbefalinger!

Pernille Vaaben Nielsen

Kommunikation og branding, Lyngby Boldklub

Jeg har i flere omgange og i forskelligt regi brugt Carina Heckscher.

Første gang var hos AS3, hvor Carina kom og gav et inspirationsoplæg for de ledige kandidater på vores forløb, der skulle hjælpe dem med at fokusere på deres muligheder fremfor deres begrænsninger. Alle deltagere var rigtigt glade for det dynamiske oplæg, og det kærlige “spark bagi”.

Anden gang var hos Capacent people, til vores HR Inspirationssession for virksomheder med deltagelse af over 85 virksomheder, også der var der “kærlige spark” til deltagerne, for at få dem til at netværke på en anden måde med øvrige deltagende virksomheder.

Alt i alt vil jeg sige, at Carina er en inspirerende mester i at uddele “kærlige spark” og få deltagerne til at ændre deres fokus og adfærd.

Ronni Berlau

Sales and Relationship Manager, TIMEmSYSTEM ApS

Vi har haft fornøjelsen af at have besøg af Carina Heckscher til en workshop om networking i forbindelse med jobsøgning.

Carina har en fantastisk evne til at begejstre og inspirere og er god til at tænke ud af boksen og dele ud af sin viden om hvad der virker når det gælder brug af netværk og styrkelse af relationer.

Hun har en fantastisk evne til at møde den enkelte deltager og holdet som helhed på det niveau der kendetegner de udfordringer de står med og er god til at give konkrete redskaber at arbejde videre med.

Deltagerne fik små opgaver undervejs, hvilket var med til at sætte ekstra skub i tankerne hos den enkelte og gøre det nemmere at forstå den teoretiske del.

Hendes oplæg er præget af humor og varme og jeg kan kun på det kraftigste anbefale Carina, som på alle led er en stor inspirator når det gælder det at netværke og hvordan det gøres på den gode måde.

Konsulenthuset Ballisager a/s

Vi har i Greve Erhverv haft Carina ude og fortælle om networking og spillet “Small Talk Spillet”.

En fantastisk måde at åbne deltagerne op på, hæve energien og se tingene i et nyt lys.

Jeg kan på det varmeste anbefale Carina – især hvis I vil være heldige med vilje

Anne Chabert

Greve Erhverv

Johan Schluter advokatfirmas medarbejdere var så heldige at få mulighed for at få et kort indblik i Carinas tankemåde og verden – og trods den korte tid var det meget værdiskabende og utroligt positivt. Vi gik alle der fra og havde lært noget og havde alle fået en ny tilgang til det at netværke og bygge relationer og ikke mindst se lidt lysere på tingene. Så trods vores lidt “støvede verden” var det et “frisk pust”, som vi bestemt kan anbefale andre at tage imod.”
Marianne Wier

Direktør og advokat Johan Schlüter, Johan Schlüter Advokatfirma

Carina er en sparringspartner, som først og fremmest er nærværende, ægte interesseret og opmærksom, og derudover er hun udfordrende på den fede måde.

Carina giver også noget af sig selv, så mødet med hende føles i øjenhøjde og utrolig givende, hvor jeg oplever fokus og klarhed som resultatet af sparringen med Carina.

Jeg kan varmt anbefale Carina som din sparringspartner – du får garanteret noget brugbart med hjem. Og så har hun en fantastisk positiv energi!

Birgitte Iskov

Carinas foredrag, Kunsten at small talke, gør det legende let at komme i kontakt med nye mennesker.

Med konkrete eksempler og lette øvelser, bliver man mindet om hvor kort afstanden kan være.

Det bliver meget lettere at gå til reception – også hvis man er en af de få der i forvejen elsker det.

Malene Wilken

JCICI havde fornøjelsen af at have Carina Heckscher som foredragsholder til vores månedlige afdelingsmøde.

Med Carinas energiske tilgang fik hun medlemmerne til at reflektere over, hvor vigtig det er, at være en proaktiv networker. Carinas performance og engagement var inspirerende og top professionelt.

Det er en fornøjelse at anbefale Carina Heckscher! 🙂

Dhushyanthini Dee Gunaratnam

JCICI - JCI Copenhagen International

Tak for en spændende og lærerig aften, med en levende, underholdende og kyndig foredragsholder.
Carsten

AT-Table 86 // Hvidovre

Carina er den fødte inspirator – så enkelt kan det siges. Vi har udelukkende fået positiv feedback fra vores medlemmer. Alle havde en fantastisk aften, hvor der i den grad blev “networket”.

Carina gav os værktøjerne og fik os alle ud af vores “comfort zone” og ind i en hel ny verden!
Jeg kan på det varmeste anbefale Carina som foredragsholder og inspirator.

Daniel Bendix

Bestyrelsesmedlem, Huset Markedsføring

Du har en helt unik evne til at samle folk omkring dig, inspirere dem med kvalificeret pep-talk og få dem til at træde i karakter som mulighedssøgende og netværker.
Christina Grønberg

“Jeg kender Carina gennem mit arbejde i Powerjobsøgerne Midt & Vestsjælland. Carina har et stort drive i alt der omhandler Networking, hun har korte og klare budskaber til at udvikle og drive eget netværk, og hendes bog giver også et fantastisk billede af hvordan man hurtigt og effektivt kan starte op og arbejder videre med sit eget netværk og nye kontakter.

Mine bedste anbefalinger og tak for mange gode arrangementer til Carina.”

Charlotte Reinicke

Det var et  inspirerende foredrag igår. Et foredrag jeg blev rigtig klog og glad af og fik modet til at turde, turde… tak for det. Opløftende energi og venlige imødekommende mennesker. Du satte en god og varm dagsorden og mit humør steg i takt med at tiden gik.

Glæder mig helt vildt til at læse din bog og blive endnu mere klog på, hvordan jeg blive endnu bedre til at netværke. 🙂

Susse Pedersen

Carina H har været personlig business mentor for mig i 2010 og 2011

Carinas fokus og engagement er en sand inspiration. Hun er en kvinde der hjælper andre, med hendes mod og kærlighed til livet. Det har været en uvurderlig støtte for mig i opstarten af min virksomhed, at have Carina indenfor rækkevidde. Hun har givet mig mod til at starte op, og hjulpet mig med konceptudvikling, prissætning, netværk mv. Hun har givet mig sparring på både opstart af virksomheden og konkrete ting omkring fotografering.

Hun øser gerne ud af sin store viden, og er samtidig et varmt menneske, der forstår at dele af sin viden og motivere andre.

Carina er en rigtig Go Giver Girl i et stort “Blue Ocean” – jeg giver hende mine varmeste anbefalinger!

Ulla Bjulver

Fotograf, photo-art.dk

Carina’s bog giver nogle gode og enkle værktøjer, som hun selv udlever og som hun har evnet at få ind under huden på os, som har deltaget i hendes foredrag.

Hun minder os alle om, hvor meget sjovere det er at være til, når vi kommer i positiv interaktion med hinanden.
Carina gør networking til et krydderi i hverdagen.

Pia Pinkowsky

innovationsboersen.dk

Jeg deltog i Carina’s foredrag: “Networking – Genvejen til jobbet”, og gik inspireret og glad hjem.

Carina formår i et klart sprog krydret med viden og humor at inspirere og skubbe til deltagerne. Jeg fik mere mod til at spørge mit netværk om hjælp, fik afprøvet en hurtig “elevatortale” om hvem jeg er, og hvad jeg søger, og dermed, hvad mit netværk kan hjælpe mig med.

Samtidig fik jeg spændende sparring med en håndfuld andre deltagere, hvoraf jeg har kunnet hjælpe et par stykker lidt videre.

Betina Schytte

Carina har x-factor. Hun kommer med alt det hun er og kan, og giver det videre med en passion som vi alle kan lære af. Præcis derfor er vi stolte af at bruge hende som ekspert på vores kurser og events.
Zofiia Meriam Haaning

Iværksætter Instituttet

Vi havde fornøjelsen af at bruge Carina til et kundearrangement omkring Networking. Det var en STOR fornøjelse god energi og sikke et drive, hun er en super formidler med gode eksempler fra det virkelige liv.

Vi har fået rigtig mange positive tilbagemeldinger fra vores kunder og vil varmt kunne anbefale hende til andre.

Christina Fangel Ovesen

Booking & Sales Manager, IDA Mødecenter

Som koordinator hos MBK har jeg i mit daglige arbejde tæt kontakt til mange foredragsholdere og undervisere – men meget få af disse har gjort så stort et indtryk på mig som Carina.

Jeg havde fornøjelsen at booke Carina til foredraget “Kunsten at smalltalke” ved en stor event i august 2015, og det var en kæmpe succes for vores gæster. Carinas foredrag fik en flot evaluering på hele 4,24 (på en skala fra til 1 til 5 – hvor 5 er bedst). Deltagerne var meget begejstret for foredraget og fik glimrende tilbagemeldinger.

Carina er har en fantastisk formidlingsevne – kombineret med et stort og meget behageligt servicegen. Det er derfor med fornøjelse jeg kan anbefale Carina!

Bjørn Brenneke

Administationschef, MBK A/S

Carina startede sin karriere som konferencier til Fest For Fyrede og har siden været fast konferencier til ca. 30 arrangementer og gør det hver gang glimrende.
Kaare Danielsen

Direktør, Jobindex

Carina er fyldt med energi og power. Hun har et vindende væsen, og er ualmindelig hurtig til at connecte med folk.

Hun er i sandhed en networker i verdensklasse. Sidst men ikke mindst er hendes PowerPoint dejlig visuelle.

Jens Dahlsgaard

Partner og cheftræner hos NYE Visioner, NYE Visioner

Carina Heckscher er et frisk pust, til en stor gruppe af eksperter i Networking.

Hendes turbo foredrag og brug af nye værktøjer gør det til en sand oplevelse og giver stof til eftertanke.

Peter Georg Baumann

Erhvervskonsulent, Servicefirmaet Renell A/S

Jeg har med stor glæde arbejdet sammen med Carina på flere fronter.

Først som foredragsholder på et salgsseminar og senest som personlig sparringspartner i forbindelse med et karriereskift. Begge gange med stor succes!

Carina er fuld af energi og formår altid at inspirerer med hendes gode humør og væsen. Hun har en enorm indsigt i ”Networking verdenen” og ikke mindst personlig branding.

Carina brænder klart og tydeligt igennem med hendes budskaber via nærvær, dette både one-to-one, men også i store forsamlinger. Hun er absolut ikke bange for at udfordre vores traditionelle tankegange/billeder og det er netop hér de nye ideer og muligheder opstår.

Har man haft fornøjelsen af at være sammen med Carina vil man hurtig indse at mulighedernes verden er stor. ”Yes, you can do it” er en attitude hun er ekstrem dygtig til at videregive.

Carina kan kun få mine bedste anbefalinger både på det forretningsmæssige og ikke mindst som personlig sparringspartner – Hun er en ener!
Go Girl! 🙂

Jesper Schneider Kjeldsen

Carina du er en sand inspirator og har et fantastisk positivt livssyn. I Conference Networkers sætter vi stor pris på, at have dig som medlem og kunne trække på al din viden om netværk.

Jeg kan varmt anbefale Carina som facilitator til andre mødeplanlægger, der vil sikre at deres mødedeltagere får netværket, mødt nye mennesker, så de ikke kun står sammen med de samme i pauserne!

Charlotte Tine Hansen

Conference Networkers

Carina har været ude i vores Rotary Klub i Lillerød og hun gav et godt, inspirerende og givtigt indlæg. Hendes brug af sine kort gav en rigtig god dialog samt fik alle op af stolene og gav mulighed for at være aktiv og stille nye spørgsmål. Jeg kan varmt anbefale Carina og hendes forskellige foredrag.
Karin S. Lindegaard

Præsident i Lillerød Rotary

Networking , et nyt og fancy ord – ja måske, men det virker! Og resultat af at netværk er blevet endnu tydeligere for mig efter, at jeg deltog i Carinas foredrag.

Carina skærer helt ind til benet og gør tingene simple, så de enkelte elementer i networking bliver overskuelige og håndterbare. Ja, faktisk kom jeg til at undre mig over, hvorfor jeg ikke altid har brugt hendes teknikker.

Men nu er jeg blevet klogere og fremad er networking en del af min hverdag – på den sjove måde. Og jeg havde selvfølgelig fået adskillige nye kontakter, da jeg gik fra foredraget.

Du er super inspirerende, og du viser os vejen, Carina. Tusind tak.

Tine Tangdal

Balancepartner.dk

Jeg har tidligere haft den fornøjelse at opleve Carina Heckscher hos ”Fest For fyrede” hvor Carina har afholdt inspirerende foredrag omkring networking.

Jeg havde af samme årsag meget stor forventning da vi hende forbi hos Powerjobsøgerne, for at tale om networking og personlig præsentation.

Carina formår i høj grad at komme ud over rampen med sit budskab. Hendes energi er inspirerende og efterlader både tro og viden på at vi alle kan!

Af samme årsag har Carina Heckscher har min varmeste anbefaling.

Nicolai Hagen

“Carinas foredrag er et super friskt nutidsbillede af hvad vi hver især får ud af networking – både ’face to face’ men især også på de sociale medier og internettet.

Foredraget deler vandene mellem dem der siger ’hvad skal jeg bruge det til’ og jeg tror det er meget sigende om spørgsmålet for så får du absolut intet ud af det – og så de andre der tænker det er altså spændende og nu må jeg se at networke mere på nettet og ’face to face’.

Tænk at os i Rotary endda er med i et af de allerstørste netværksgrupper og kan få kontakter worldwide, men så stadig blive inspireret til at blive langt bedre til det med Carinas ideer og initiativer. God fornøjelse.”

Christian Bondo Gravesen

Præsident Skovshoved Rotary Klub

Carina er blevet en vigtig medspiller i Rotary Erhvervs Forum.

Uanset forsamling spreder hun den gode stemning og giver alle mod på at bidrage til at skabe en god og lærerig oplevelse.

Carina vil inspirere, hun insisterer på det og hun hverken spørger om lov eller lader være.

Carina er absolut et møde værd.

Preben Rasmussen

Jeg har oplevet dig til FFF og i Den Hemmelige.

Plus ikke mindst på FB, vel at mærke, hvor du er den daglige, åndelige vitaminpille!

Du er altid god for både noget konkret, noget inspiration til at GØRE noget, vel at mærke gøre noget ANDET end det, man plejer.

Og gøre det med en positiv tilgang, huske at have det sjovt nyde livet, og ikke lade sig stresse unødigt af manglende job.

Aage Sandfeld Jensen

Tak for dit inspirerende indlæg for os. Jeg har nu deltaget i flere af dine arrangementer både på Fest For Fyrede og via Facebook og du formår at overraske mig med nye vinkler og tanker – hver gang.

Du er den direkte årsag til at mit liv vendte 180 grader i efteråret 2011, da du introducerede mig til netværkstankegangen. Med få ord og klare billeder gav du mig værktøjet direkte i hænderne

  • Plej dit netværk. Så mange frø, vand dem og forvent en del spild. Men sår du ikke – sker der i hvert fald intet.  Det er dit eget ansvar – og dermed din egen fortjeneste, hvad der bliver resultatet.
  • Sig aldrig nej til en henvendelse, du kan sidde på løsningen, der gør forskellen
  • Vær ikke bange for at bede om hjælp, men gør det kvalificeret – der er altid nogen, der har svaret, du kan bruge
  • Redefiner dig selv – tilpas dig situationen.

Jeg må indrømme, at jeg kom til dette møde med en forventning om at have hørt det meste før – og så havde du alligevel endnu en kanin i hatten og fik ret hurtigt forsamlingen til at løsne op og deltage aktivt. Tak for startskuddet – og din utrættelige energi.

Ulla Albrectsen

Carina afholdte et foredrag/workshop i Networking, som jeg deltog i. Der er langt i mellem formidlere, der har så smittende energi, som Carina. Med humor og seriøsitet, fik hun åbnet mine øjne, for de mange aspekter i networking. Hun delte rundhåndet ud af gode tips og muligheder.
I kan trygt booke Carina, hvis i skal have et foredrag om networking, som ligger ud over det normale. Hendes energi vil smitte, samt give et smil på læben.
Jesper Elgaard

Fotograf, elgaardfoto.dk

Jeg har haft fornøjelsen af at være på et af Carinas kurser i Networking.

Hun er et energi-boost uden sammenligning og en stor inspirationskilde. Hendes idéer omkring networking har inspireret mig til selv at tænke meget mere i netværk, og det har allerede givet mig nye relationer, som har været brugbare i mit arbejde som freelancejournalist.

Kathrine Juhl

Journalist

Jeg har haft den udsøgte fornøjelse at se Carina “in action” som foredragsholder, blandt andet til Unikaens Årsfest.

Carina sprudler af energi, mod og livsglæde og inspirerer alle omkring hende, så vi som publikum også bliver overbevist om, at selvfølgelig kan vi alt, hvis vi tror på det og har modet. Vi kan alle blive “heldige med vilje”.

Carina, du KAN virkelig løfte elefanter!

Tine Sejr

Jeg kan varmt anbefale Carina Heckscher og en tur i hendes Mulighedernes Univers. Efter jeg havde besøgt Carina i Networking Loungen gik jeg hjem og fandt min JA-hat i skabet og fik den støvet af. Carina hjalp mig nemlig til at holde fokus på det positive og se muligheder frem for begrænsninger.

Med Carinas hjælp indså jeg at min evne for at small-talke er en gave jeg skal bruge og med mit nye positive mindset ved jeg ikke hvor en ”lille snak” kan ende. Jeg har allerede skabt massere af kontakter, både til mig selv, men også formidlet kontakter for andre som er en lige så stor glæde, når det sker.

I mine snakke med Carina har jeg fået mod på at leve mine passioner ud. Nu ser jeg udfordringer i stedet for at give op når det er besværligt. Jeg tør gøre det jeg er god til og jeg tør nu i højere grad at stå ved mig selv og mit talent.

Jeg er vild med Carinas måde at lege sig igennem tilværelsen på og det er altid til stor inspiration for mig. Hver gang jeg mister modet og Ja-hatten er ved at glide af mit hoved, så laver jeg en aftale med Carina.

Jeg håber ikke du snyder dig selv for at møde en super inspirator. Det allerførste jeg skrev til Carina da jeg havde mødt hende på Facebook for et år siden var ”jeg ville ønske jeg havde mødt dig i 9. klasse”.

De bedste hilsner og min varmeste anbefaling

Charlotte Lo

Sanger og sangskriver

Jeg elsker når mit Netværk taler bag min ryg
– det betyder nemlig at de anbefaler mig…