Brain energizer

MENNESKET I FOKUS, DIT LIV – DIT VALG

Stemningen er uformel når vi i Brain energizer sætter fokus på inspiration, nærvær og autenticitet. Brain energizer er en podcast for den nysgerrige lytter, der er interesseret i personlig udvikling og som har modet til at spejle sig i andres livsvalg. Mine gæster har alle truffet valg, der har ændret deres liv markant. De modige og tør vise deres sårbarhed og sande jeg, der gør dem både inspirerende, nærværende og autentiske.

 

 

 

 


 

 

TILGÆNGELIGE EPISODER:

#7 Brain energizer med gæst Merethe Klint

Merethe fortæller bl.a. om hendes karriere med musikken og jobbet hos Mærsk… og hvordan det gik da hun sagde jobbet op og blev selvstændig… og til hvad livet også har budt på af erfaringer. Til sidst svarer hun på spørgsmål fra Brain energizer spørgsmålskortene.

#6 Brain energizer med gæst Mogens Daneland.

Mogens fortæller bl.a. om at blive single far som 32 årig efter 17 år i forhold med to små børn og lære hvordan man laver mad og får voksenlivet til at hænge sammen… og til hvad livet også har budt på af erfaringer. Til sidst svarer han på spørgsmål fra Brain energizer spørgsmålskortene.

#4 Brain energizer med gæst Gitte Haaning Høj der bl.a. fortæller om hvordan hun har opbygget sit Netværk efter der var flere jobs hun ikke fik pga. manglende erhvervsNetværk – idag er hun administrerende direktør hos Connect Denmark. Til sidst svarer hun på spørgsmål fra Brain energizer spørgsmålskortene.

#5 Brain energizer med gæst Lotte Krause Arndal der ejer Arndal Spa & Fitness.

Lotte fortæller om sine op- og nedture i livets rutchebane bl.a. om at starte sit første Spa & Fitness på d’Angleterre, miste en masse penge, være alene mor, starte nyt og finde den store kærlighed. Til sidst svarer hun på spørgsmål fra Brain energizer spørgsmålskortene.

#2 Brain energizer med gæst Rikke Topp som fortæller om hendes store forandring i livet da hun sagde sit job op som administrerende Direktør og hvad hendes rejse fra budt på med bl.a. at bo i Egypten i 2 år og drive virksomhed både i Danmark og Egypten. Se mere om Rikke Topp på www.lifecomponent.dk & www.houseofinsights.dk 

#3 Brain energizer med gæst Kim Mikkelsen der fortæller om historien bag opstarten af København håndbold og deres vej mod succes. Derudover fortæller Kim også om sine livsvalg og løfter sløret for flere personlige ting hans liv har budt på både privat og på jobbet. Til sidst svarer han på spørgsmål fra Brain energizer spørgsmålskortene.

 

#1 Brain energizer Introduktion til podcasten – vært Carina Heckscher fortæller om tankerne bag podcasten og hvorfor hun har valgt at lave den.