ÅRETS BRYLLUPSGAVE… og kærlighedsgave

… der er ingen tvivl… Stærke relationer er dem med åben og ærlig kommunikation…

Giv en gave du vil blive takket for til alle fremtidige bryllupsdage…
Ingen emner ‘burde’ være tabu at tale om uanset om det er privat eller på jobbet!

PARFORHOLD NYSGERRIGHEDSKORT 

Slip nysgerrigheden fri – Dialog får kærligheden til at vokse

 

Slip nysgerrigheden fri. Den varme, nysgerrige og dybe dialog mellem to parter kan helt sikkert få kærligheden og seksualiteten til at vokse. Vi ser igen og igen, at mangel på samme kan ødelægge ethvert godt parforhold. Hverdagen tager hurtigt over og vi glemmer dialogen og de nære spørgsmål, der holder liv i kærligheden, nærværet og forelskelsen. Kortene hjælper jer til at få gang i samtalen lige fra ’hverdagsbump over sex’ til ’større tilfredshed i parforholdet’. Træk et vilkårligt kort – stil og svar på spørgsmålet.

Bevar gnisten – Dyrk og plej kærligheden og seksualiteten!

 

Der er 50 spørgsmål i æsken. 

 

 

kob-familiens-nysgerrighedskort
Kr. 249,- incl. porto  

SE ANDRE NYSGERRIGHEDSKORT HER

 

UDTALELSE:

udtalelse-job-parforhold
Jan 52 og Anne 47

”Vi havde en vidunderlig aften med Carina Heckschers ”Parforholdskort” og fik i den grad vendt og drejet vores forhold. Vi blev dog hurtige enige om, at er vi rigtig gode til at få talt om følelser, præferencer, drømme og udfordringer i vores daglige liv sammen. Har man et forhold hvor dagligdagsfølelser ikke er det store samtaleemne, vil spillet virkelig kunne få åbnet op for gode samtaler. Spillet er underholdende, skaber glæde og ikke mindst kærlighed! Tak til Carina for en vidunderlig mulighed for at bestyrke os i, at vi har et stærkt og unikt bånd. Venligst Casper og Bjørn.”

Kortene er skabt i samarbejde med Ingrid Ann Watson

Idémageren bag kommunikationskortene

Carina Heckscher er idémageren bag de mange forskellige kommunikationskort. Hun har evnen til at sætte mennesket i fokus. Carina er kendt for sin smittende energi, nysgerrighed og engagement. Dette afspejles tydeligt i kortene – som gør de formelle spørgsmål, bliver uformelle. I samarbejde med specialister på de udvalgte områder udvikler hun kort, der sætter samtalen i gang. Da hun lancerede konceptet i 2015, blev kortene omtalt som en tosset idé. Efter videreudvikling til forskellige målgrupper, bliver kortene nu omtalt af andre som et genialt værktøj. Den fælles feedback for alle kort er, at deltagerne hurtigt tager ejerskab og engagerer sig i spørgsmålene. Derved opstår der en naturlig vidensdeling i samtalen, uanset om det er de sjove, svære, skæve, udviklende eller personlige samtaler. Uanset om man køber kortene alene, eller med Carina som facilitator, skinner hendes personlighed igennem – hun brænder for at sætte mennesket i fokus. Siden 2004 har Carina været selvstændig med virksomheden iCHECK.dk. Carina har en baggrund i reklamebranchen som fotograf, og beskæftiget sig med branding, markedsføring og idé- & konceptudvikling.  I dag arbejder hun som foredragsholder, forfatter til 4 bøger, facilitator og konferencier. www.icheck.dk & www.networkingekspert.dk

Kortene er skabt i samarbejde med Ingrid Ann Watson der er samlivs- og seksualrådgiver, psykoterapeut, forfatter og foredragsholder.   Ingrid Ann har bl.a. været Samlivsekspert på TV2 programmet “Lounge” og coach i programmet “De unge mødre” på kanal 4, eller fra min medvirken som parforholdsekspert på Radio 2. Hun bliver ofte benyttet som ekspert i bl.a. BT, MetroExpress, Nyhedsavisen, Berlingske Tidende, Politiken og damebladene. Hun er forfatter til bøgerne: De 9 kærlighedreglerElsk ham igen (Gads forlag 2011), Ravnemor, om kvinder, Karrierer og børn samt bogen Kvinders Lyst (udgivelse 2008).

kob-familiens-nysgerrighedskort
Kr. 249,- incl. porto  

SE ANDRE NYSGERRIGHEDSKORT HER

 

kob-familiens-nysgerrighedskortKr. 249,- incl. porto

Kontakt mig

11 + 5 =