Jeg hedder Carina Heckscher og brænder for at sætte mennesket i fokus! Som inspirator fokuserer jeg på, hvordan man igennem autenticitet, dialog og fællesskab kan skabe en sund FÆLLESSKABSKULTUR.

Siden 2011 har jeg rejst land og rige rundt som foredragsholder og smittet publikum med min energi og mit gå-på-mod, og jeg har dømt ‘Janteloven sooo last season’!

Jeg inspirerer og motiverer til handling, når jeg inddrager mit koncept de 3 F’er FOKUS – FORANDRING – FORANKRING. Mit drive er at skabe rammen for den gode energi, der giver inspiration til at skabe en sund fællesskabskultur.

Med mine erfaringer og mit verdensbillede inspirerer og hjælper jeg med til at skabe den åbne og ærlige dialog, vidensflow og samspil i teams for at synliggøre den skjulte viden, der skaber ekstra bundlinje.

Udover at være inspirator og foredragsholder er jeg forfatter til 10 bøger. I samarbejde med fagspecialister har jeg udviklet mere end 55 forskellige sæt ‘SPØRGSMÅLSKORT der gør forskellen!’, der skaber nærvær, bedre dialog og udvikling – både på jobbet og privat.

Jeg har været professionel Netværker siden jeg var 18 år og startede egen virksomhed i 2004. De erfaringer jeg har fra mine tidligere jobs i reklamebranchen og siden 2011 som foredragsholder og facilitator, bruger jeg, når jeg inspirerer og giver virksomheder værktøjer, der kan bruges til at skabe en sund FÆLLESSKABSKULTUR og som forbedrer bundlinjen både personligt og i virksomheden.

Citat Carina Heckscher: ‘Jeg har verdens bedste job – jeg får mennesker til at lege hele livet på den seriøse og lærerige måde med ‘keep it simple’ redskaber’.

 

Kontakt mig

6 + 8 =