logo-networkingekspert-carina-heckscher

Networkingekspert og Foredragsholder Carina Heckscher - Foto: Susanna Zenani

For mig er Networking en livsstil, og jeg spreder det glade Netværksbudskab med en ukuelig, smittende energi (har jeg hørt).
Jeg lever simpelthen i ‘MulighedernesUnivers’, hvor mål og drømme er inden for rækkevidde – og midlet til at nå dem er Bevidst Networking og turde blive ‘Heldig med vilje’.

 

Opflasket med Netværk

Jeg er opvokset i en familie, som Netværker på livet løs. Her er medlemskab af professionelle Netværk en livsstil og jeg var også selv tidligt medlem af Netværket Rotarys ungdomsafdeling Rotaract. I 1996 kom jeg i lære som fotograf, og da jeg senere blev selvstændig i 2004, var det et bevidst valg at bygge hele kundebasen op igennem Netværk. De professionelle Netværk har derfor også været en vigtig voksenlegeplads i hverdagen og har givet mig en solid Netværksekspertise.

I 2011 valgte jeg at dele ud af min viden og skrev min første bog Networking – en del af min hverdag’ og skiftede dermed branche og blev Networkingekspert, Foredragsholder og Forfatter. Siden er det blevet til 10 bøger, over 55 dialog/samtale/kommunikationskort og foredrag for over 200.000 mennesker rundt om i landet på dansk og engelsk.

Jeg tager min vej til succes seriøst og kunne aldrig være nået til hvor jeg er hvis jeg ikke havde været åben og ærlig omkring mit mål og spurgt om hjælp. Verdens bedste Netværk findes kun hvis du engagerer dig i andre mennesker, hvis du deler din viden med dem, hvis du spørg om hjælp og hjælper når andre spørg dig om hjælp. Der er kun en måde at blive ‘Heldig med vilje’ på – og det er ved at turde-turde leve livet fra hjertet, være autentisk og spørge om hjælp – det er Bevidst Networking.

Jeg gæster mange Netværk og er med i flere uofficielle Netværk. (Jeg er altid nysgerrig på hvilke Netværk der findes og gæster dem gerne både som gæst og med foredrag).

Bog, foredrag og rådgivning

I 2011 besluttede jeg mig for at inspirere andre til at Netværke sig igennem hverdagen, som jeg selv har gjort det i årevis. Med bogen Networking – En del af min hverdag og de succesfulde Networking-foredrag startede min karriere som professionel Netværksrådgiver både til enkeltpersoner og virksomheder der gerne blive bedre til at benytte deres personale til at skabe en større bundlinje, samt forstår vigtigheden i vidensdeling internt iblandt medarbejderne og at alle medarbejdere repræsentere virksomheden både online og offline.

 

 

Trænet foredragsholder med hjælp fra Karin Krogh

Læs mere om mig på Se Carina Heckscher's profil på LinkedIn

 

 DET ER IKKE DEM DU MØDER DER ER VIGTIGST FOR DIG

DET ER DEM DE KENDER – SÅ HUSK AT SPØRG OM HJÆLP!

 

fortid-nutid-fremtid

 

Gode råd til Networking

 • Netværk er ikke noget man går til – det er en livsstil
 • BEnyt dit Netværk frem for at tænk hvordan du kan UDnytte dem – ingen ønsker at blive UDnyttet – Netværk er ‘give n’ take’.
 • Jo mere du gi’r – jo mere får du igen
 • Spørg om hjælp – ellers er det svært at blive ‘Heldig med vilje’
 • Vær ærlig, oprigtig, nysgerrig, engageret når du møder nye og når du plejer dit Netværk
 • Husk at præsenter andre hvis du står sammen med en og en ny du kender kommer og siger hej
 • Sig altid TAK når nogen hjælper dig
 • Del din viden – vidensdeling er en af de stærkeste ressourcer i et stærkt Netværk
 • Skab fortrolighed og tillid – Mennesker hjælper mennesker. Mennesker handler med mennesker.
 • Det er ikke dem du møder der er vigtigst for dig – det er dem de kender

Netværk, de mennesker du kenderNetworking, alt det du gør med dem som du kender.

Netværk er noget du bygger op over lang tid og de stærke relationer er noget der skal prioriteres.

Netværk er vigtigt privat såvel som professionelt – det er derfor vigtigt at se alle som en del af dit VÆRDINETVÆRK – sammen er vi stærkest!

værdinetværk - kortlæg dit Netværk - uanset hvor du møder andre mennesker og opbygger en relation til dem vil du opleve at de er et Netværk og ikke delt op i privat og professionelt - alle er med i dit VærdiNetværk - Foredragsholder Carina Heckscher

Netværksblomst

netvaeksblomstNetværksblomsten illustrerer hvordan man både kan være kollegaer, venner, familie, fritidsbekendte, og sidde i
professionelle Netværk – og dermed strø frø alle disse steder, og få Networking som en del af ens hverdag.

Det er vigtigt at gøre sig klart, hvilke Netværk der er vigtige for dig; hvor kan du byde ind med noget, og hvor kan du få inspiration? Det gælder om, at tænke både i uformelle og formelle Netværk.

Spørg dig selv:

 • Hvem kender jeg?
 • Hvad søger jeg inspiration til – hvad er mit mål?
 • Hvem kan inspirere mig eller hjælpe mig?
 • Hvad kan jeg til gengæld byde ind med?

 

222 sider fyldt med inspiration om Netværk/Networking ‘fra Skolegang til Direktionsgang’læs mere om bogen her…

 

 
 
Uddrag fra bogen ’VærdiNetværk – Der hvor du gi’r, får du mest læring og de stærkeste relationer!’
Klik her for PDF
 
FORSTÆRK OG FORSTÅ DIT NETVÆRK

Opnå gode resultater med at Netværke – brug tilpasset adfærd

Klik på billedet for at se det i fullsize.

Faciliterer du Netværksmøder eller træner andre I disciplinen ‘Professionel Netværker/Networker’ så se mere om ‘VærdiNetværk – Der hvor du gi’r, får du mest læring og de stærkeste relationer!’ – 50 spørgsmål der sikrer at deltagerne får skabt et VærdiNetværk.

 

networking-bog
Networking er ikke vanskeligt, når man har fået lidt idéer til, hvordan man kommer i gang og har prøvet det i praksis.

Læs mere og køb bogen her

Gennem 1 år fulgte Charlotte Lo mig til foredrag, møder og fundet inspiration i min bog ‘Networking – En del af min hverdag’.

Udfra al inspirationen har Charlotte Lo skrevet sangen hvor man følger en dag i mit liv.

Lyt med og find inspiration til hvordan du kan blive endnu mere bevidst om hvordan Networking kan være vejen til SUCCES for dig.

Sangen blev lanceret den 12.12.12 ved SUCCESens ÅrsfestVilvorde Kursuscenter

Kontakt mig

11 + 14 =

Klik på billedet for at se originalopslaget 

Når dine medarbejdere er gode til at tale med kollegaer i andre afdelinger, kan der opstå synergier og tværfaglige samarbejder.

Hvis dine medarbejdere mingler til receptioner, er de ambassadører for virksomheden og deres engagement kan resultere i nye samarbejder og kunder.

Er dine medarbejdere aktive i faglige Netværk, kan de skaffe ny viden og de helt rigtige nye medarbejdere til virksomheden.