topbanner-icheck-carina-heckscher-dit-liv-dit-valg

Karrieresparring – når du vil nå dine mål

Skal Carina Heckscher være din mentor?

mentor-banner

MENTOR

Mentorforløb: Netværk dig til dine karrieremål

Undgår du bevidst vigtige receptioner i forbindelse med arbejde? Og taler du kun med dem, du kender bedst til frokosten? Sociale udfordringer kan komme i vejen for, at du indgår tværfaglige samarbejder, får ny viden, nye kunder eller drømmejobbet – og i sidste ende forhindre, at du opnår dine karrieremål.

I et mentorforløb med mig introduceres du til Netværkets univers af muligheder – og til min popcornshjerne, som hele tiden popper gode idéer til at sætte fart på din karriere. Vi arbejder målrettet med de personlige blokeringer og udfordringer, som afholder dig fra at Netværke, og du får helt konkrete værktøjer til at ‘turde-turde’ og til at så små Netværksfrø overalt, hvor du kommer.

Sparringen kan foregå enten i NetworkingLoungen hos hos mig på Frederiksberg, på dit job, som walk ’n’ talk ude i byen eller via Skype.

Et mentorforløb skræddersyes til dig, alt efter om du er almindelig medarbejder, selvstændig eller job/mulighedssøgende – kontakt mig og få en uforpligtende dialog om, hvad et mentorforløb kan give dig.

Kontakt mig

11 + 8 =

Jeg var heldig at have Carina som min mentor i 6 måneder. Hun er en fantastisk sparringspartner. Carina er også et positiv, energisk og inspirerende menneske. Mit oprindelige mål med mentor-mentee forløbet var at optimere mit firmas markedsføring på sociale medier. Udover det – og som resultat af vores inspirerende møder – endte jeg med at starte et nyt supplerende forretningsområde i firmaet!

Edward Kosheluk

I have used Carina as a mentor for my photography business. Carina served as an inspiration and has a fantastic flair for finding opportunities in even that which may seem meaningless. 
Carina gives her time and shares her passion at a level that inspires and encourages. I would not hesitate to recomend Carina to anyone looking for a mentor or as a speaker. My own business took a new turn after being in contact with Carina.

Susanne Madsen

Jeg kan varmt anbefale Carina Heckscher og en tur i hendes Mulighedernes Univers. Efter jeg havde besøgt Carina i Networking Loungen gik jeg hjem og fandt min JA-hat i skabet og fik den støvet af. Carina hjalp mig nemlig til at holde fokus på det positive og se muligheder frem for begrænsninger.
Med Carinas hjælp indså jeg at min evne for at small-talke er en gave jeg skal bruge og med mit nye positive mindset ved jeg ikke hvor en ”lille snak” kan ende. Jeg har allerede skabt massere af kontakter, både til mig selv, men også formidlet kontakter for andre som er en lige så stor glæde, når det sker.
I mine snakke med Carina har jeg fået mod på at leve mine passioner ud. Nu ser jeg udfordringer i stedet for at give op når det er besværligt. Jeg tør gøre det jeg er god til og jeg tør nu i højere grad at stå ved mig selv og mit talent.
Jeg er vild med Carinas måde at lege sig igennem tilværelsen på og det er altid til stor inspiration for mig. Hver gang jeg mister modet og Ja-hatten er ved at glide af mit hoved, så laver jeg en aftale med Carina.
Jeg håber ikke du snyder dig selv for at møde en super inspirator. Det allerførste jeg skrev til Carina da jeg havde mødt hende på Facebook for et år siden var ”jeg ville ønske jeg havde mødt dig i 9. klasse”.
De bedste hilsner og min varmeste anbefaling
Charlotte Lo