foredrag-falconer-banner-web

KUNDEEVENT og/eller FIRMAEVENT 

En unik oplevelse for leder, medarbejder & kunde!

Firmaevents kan afholdes på mange forskellige måder og tilpasses så det passer til netop jeres arrangement:

Få eksempelvis en inspirerende peptalk i frokostpausen, til morgenmødet eller i fredagscafeen.

Eller hvad med en humoristisk præsentation af virksomhedens produkter til nye kunder?

Lad mig eksempelvis inspirere kunder og-/eller medarbejdere ombord på en bus: Networkinginspiration on the Road!

Eller få en konferencier der sørger for masser af positiv energi til en dag fyldt med hæsblæsende, underholdende Networkinginspiration.

Jeg leverer altid masser af positiv energi, humor og professionalisme.

 

Flere oplysninger om aktuelle Foredrag  findes i menuen til venstre.

Kontakt mig

10 + 15 =

 

Først og  fremmest en sprudlende networker! Fængende og naturlig speaker med en direkte kommunikation, som var tilpasset budskabet og matchede segmentet.  Provokerede og satte tankerne i gang på en humoristisk, respektfuld og charmerende måde.

Pernille Gordon

Event Manager, Danske Bank, Private Banking

Vi havde fornøjelsen af at bruge Carina til et kundearrangement omkring Networking. Det var en STOR fornøjelse god energi og sikke et drive, hun er en super formidler med gode eksempler fra det virkelige liv.
Vi har fået rigtig mange positive tilbagemeldinger fra vores kunder og vil varmt kunne anbefale hende til andre.

Christina Fangel Ovesen

Booking & Sales Manager, Ida mødecenter

Carina Heckscher var indlægsholder på et kunde event vi afholdt i Scandic. Kunderne, der ikke kendte hinanden, skulle rundt i DK og se 7 af vores ny renoverede hoteller.
Indlægget foregik i en bus, hvor Carina var udfordret på sin kontakt til deltagerne, idet hun var nødt til at sidde ned, og derfor ikke havde mulighed for at ’mærke’ lytterne på sammen måde, som hvis hun havde stået foran dem.
Trods det, lykkes det til fulde Carina, at fange passagernes opmærksomhed, samt få dem engageret og deltage aktivt i hendes networking foredrag.
Vi fik udelukkende positive tilbagemeldinger fra vores gæster, der synes at indlægget var både relevant og lærerigt og at Carina var en meget inspirerende foredragsholder.

Lis Andreassen

Key Account Manager Meeting & Events, Scandic Hotels

Som koordinator hos MBK har jeg i mit daglige arbejde tæt kontakt til mange foredragsholdere og undervisere – men meget få af disse har gjort så stort et indtryk på mig som Carina. 

Jeg havde fornøjelsen at booke Carina til foredraget “Kunst at smalltalke” ved en stor event i august 2015, og det var en kæmpe succes for vores gæster. Carinas foredrag fik en flot evaluering på hele 4,24 (på en skala fra til 1 til 5 – hvor 5 er bedst). Deltagerne var meget begejstret for foredraget og fik glimrende tilbagemeldinger. 

Carina er har en fantastisk formidlingsevne – kombineret med et stort og meget behageligt servicegen. Det er derfor med fornøjelse jeg kan anbefale Carina!

Bjørn Brenneke

Koordinator, MBK A/S

For mere information, se Honorar

eller Kontakt mig i dag!

  

BOOK jeres kundeevent nu!