spoergsmaalskort-der-goer-forskellen-web

KOMMUNIKATIONSKORT

Med åben og ærlig dialog opnås de stærkeste relationer og den vigtigste vidensdeling.

 

Spørgsmålene på kortene hjælper jer igang med både de sjove, udfordrende, tabubelagte, vidensdeling, opløftende, eftertænksomme og mange flere forskellige samtaler.

Kortene er målrettet de forskellige udfordringer der skal italesættes og/eller sættes fokus på.

Brug kortene i både 1:1, i små grupper og i store grupper hvor I deler op i mindre grupper eller som rundbordsemner.

Kortene er kendt for at de hurtigt er med til at gruppen tager ejerskab over spørgsmålet/emnet da det ikke er en fra gruppen der har ‘fundet på det’ men det er noget der gavner alle uden ‘bagtanke’.

I vælger selv hvor lang tid hvert kort skal ‘i spil’.

I kan f.eks. vælge nogle kort ud der skal være med til at sætte dagsorden for mødet/gruppeopgaverne. Alle I gruppen kan også få lov til at vælge et emne/spørgsmål de gerne vil have på dagsorden (dette kan gøres både hvor personen der har valgt emnet sætter samtalen igang. Eller ved at alle trækker et emne/spørgsmål som så lægges i fælles bunke så det er en ‘neutral’ spørger.

Sæt samtalen igang i NETVÆRKET og styrk relationen!

Læs mere om kortene her

Hvad gi’r dig arbejdsglæde? Og hvordan kan I sammen skabe endnu bedre arbejdsglæde? En af de ting der giver mig arbejdsglæde er at lave samarbejder og skabe ‘keep it simple’ redskaber der sætter mennesket i fokus.

Carina Heckscher

SMALL TALK SPILLET

Spillet indeholder 123 forskellige spørgsmål, leveret i luksus håndlavet æske.

Small talk har mange forskellige dimensioner og omtales ofte som uoverskueligt og intetsigende. Det kan være svært at indlede en samtale, men der er hjælp at hente i disse small talk spørgsmål.

Spillet er for alle, uanset om man er introvert eller ekstrovert, og det kan medvirke til at møde nye mennesker eller få bedre kendskab til dem, man kender. 
Læs mere 
her

Idémageren bag kommunikationskortene

Carina Heckscher er idémageren bag de mange forskellige kommunikationskort. Hun har evnen til at sætte mennesket i fokus. Carina er kendt for sin smittende energi, nysgerrighed og engagement. Dette afspejles tydeligt i kortene – som gør de formelle spørgsmål, bliver uformelle.

I samarbejde med specialister på de udvalgte områder udvikler hun kort, der sætter samtalen i gang. Da hun lancerede konceptet i 2015, blev kortene omtalt som en tosset idé. Efter videreudvikling til forskellige målgrupper, bliver kortene nu omtalt af andre som et genialt værktøj. Den fælles feedback for alle kort er, at deltagerne hurtigt tager ejerskab og engagerer sig i spørgsmålene. Derved opstår der en naturlig vidensdeling i samtalen, uanset om det er de sjove, svære, skæve, udviklende eller personlige samtaler.

Uanset om man køber kortene alene, eller med Carina som facilitator, skinner hendes personlighed igennem – hun brænder for at sætte mennesket i fokus.

Siden 2004 har Carina været selvstændig med virksomheden iCHECK.dk. Carina har en baggrund i reklamebranchen som fotograf, og beskæftiget sig med branding, markedsføring og idé- & konceptudvikling.  I dag arbejder hun som foredragsholder, forfatter til 4 bøger, facilitator og konferencier.

www.icheck.dk & www.networkingekspert.dk

Alle kortene er lavet med samarbejdspartnere der er specialister indenfor deres område:

KØB VIA EAN

Ønsker du at bestille ydelser og/eller produkter hvor betalingen foregår via EAN kode, så se mere her.

BOOK FACILITERING

NÅR JEG FACILITERER JERES MØDE FÅR I EN FACILITATOR DER:

  • Holder jer på sporet
  • Alle får lige taletid
  • Får alle til at bidrage og engagere sig
  • Får dilemmaerne på bordet uden at kende til jeres hierarkier/udfordringer/problematikker
  • Overholder agenda/tidsplan, målsætning og opsummering

Lad os tag en snak om muligheder og behov til jeres møde.

Kontakt mig

13 + 3 =

Bliv forhandler

Ønsker du at sælge nysgerrighedskort i din virksomhed, så udfyld kontaktformularen og lad os sammen finde en måde vi kan samarbejde på.