#JOBSØGNINGSGLÆDE

 

Sæt fokus på #JOBSØGNINGSGLÆDE med 50 spørgsmål der sætter tankerne i gang og skaber et positivt flow i en presset jobsøgningshverdag.

Bruge kortene alene, i grupper eller med jobkonsulent og få italesat de bekymringer, udfordring og glæder der er i de forskellige faser af jobsøgningsperioden.

Forslag til anvendelse:
Træk et tilfældigt kort. Lad facilitator stille dig spørgsmålet og lad vedkommende spørge uddybbende ind til dine svar. Sørg for at komme i dybden.

Kortene kan bruges af jobsøgere, jobcentre, a-kasser, anden aktører og andre der arbejder med beskæftigelse.

 


 

Malene Gregaard Wilsly og Carina Heckscher brænder begge for at skabe #JOBSØGNINGSGLÆDE og hjælpe jobsøgende til at blive #MULIGHEDSSØGENDE.

Malene er stifter af Powerjobsøgerne og har siden 2011 samarbejdet med Carina til inspirationsdagene rundt i hele landet for jobsøgende til ’Fest For Fyrede’, hvor Carina er konferencier og foredragsholder.

Malene og Carina kan bookes alene eller sammen til foredrag og workshop hvor de inspirerer og motiverer.

 

 

Kr. 499,- ex. moms
Sendes fragtfrit i DK

Kr. 499,- ex. moms
Sendes fragtfrit i DK

KØB VIA EAN

Ønsker du at bestille ydelser og/eller produkter hvor betalingen foregår via EAN kode, så se mere her.

Kontakt mig

15 + 9 =

Kortene er lavet i samarbejde med Malene Gregaard Wilsly:

Idémageren bag kommunikationskortene

Carina Heckscher er idémageren bag de mange forskellige kommunikationskort. Hun har evnen til at sætte mennesket i fokus. Carina er kendt for sin smittende energi, nysgerrighed og engagement. Dette afspejles tydeligt i kortene – som gør de formelle spørgsmål, bliver uformelle.

I samarbejde med specialister på de udvalgte områder udvikler hun kort, der sætter samtalen i gang. Da hun lancerede konceptet i 2015, blev kortene omtalt som en tosset idé. Efter videreudvikling til forskellige målgrupper, bliver kortene nu omtalt af andre som et genialt værktøj. Den fælles feedback for alle kort er, at deltagerne hurtigt tager ejerskab og engagerer sig i spørgsmålene. Derved opstår der en naturlig vidensdeling i samtalen, uanset om det er de sjove, svære, skæve, udviklende eller personlige samtaler.

Uanset om man køber kortene alene, eller med Carina som facilitator, skinner hendes personlighed igennem – hun brænder for at sætte mennesket i fokus.

Siden 2004 har Carina været selvstændig med virksomheden iCHECK.dk. Carina har en baggrund i reklamebranchen som fotograf, og beskæftiget sig med branding, markedsføring og idé- & konceptudvikling.  I dag arbejder hun som foredragsholder, forfatter til 4 bøger, facilitator og konferencier.

www.icheck.dk & www.networkingekspert.dk