JOBSAMTALENS NYSGERRIGHEDSKORT – engelsk

Slip nysgerrigheden fri og opdag alle jobansøgerens kvaliteter

 

De 50 spørgsmål kan benyttes af både jobsøgende, jobkonsulenter og rekrutteringsfolk.

Jobsøgende: Benyt spørgsmålene til at træn dig selv i at svare på personlige og faglige spørgsmål inden jobsamtalen.

Jobkonsulten: Øv jobsamtalen og de personlige og faglige kompetencer med din kandidat.

Rekrutteringskonsulenten: Benyt kortene, så spørgsmålene dukker op tilfældigt og ikke på en måde, hvor kandidaten kan undre sig over, hvorfor netop et direkte/konfronterende spørgsmål bliver stillet.
Ved at skiftes til at trække et kort opnås en uformel stemning, hvor det bliver trygt at tale oprigtigt og åbenhjertigt.

 

Der er 50 spørgsmål i æsken. 

 

kob-familiens-nysgerrighedskort
Kr. 499,- ex. moms
Sendes fragtfrit i DK

 

Kortene fås også på dansk


 

KØB Carina Heckschers bog: ‘Jobsøgende vs. Mulighedssøgende – Inspiration til Mindset, Personlig branding & Networking’ sammen med Jobsamtalens nysgerrighedskort.

jobsøgende bog  

kob-familiens-nysgerrighedskort
SAMLET PRIS KR. 699,- ex. moms. (spar kr. 159,2,-)

Sendes fragtfrit i DK

 

SE ANDRE NYSGERRIGHEDSKORT HER

 

UDTALELSE:

udtalelse-job-parforhold

Kortene er skabt i samarbejde med Tine Cranil

Idémageren bag kommunikationskortene

Carina Heckscher er idémageren bag de mange forskellige kommunikationskort. Hun har evnen til at sætte mennesket i fokus. Carina er kendt for sin smittende energi, nysgerrighed og engagement. Dette afspejles tydeligt i kortene – som gør de formelle spørgsmål, bliver uformelle.

I samarbejde med specialister på de udvalgte områder udvikler hun kort, der sætter samtalen i gang. Da hun lancerede konceptet i 2015, blev kortene omtalt som en tosset idé. Efter videreudvikling til forskellige målgrupper, bliver kortene nu omtalt af andre som et genialt værktøj. Den fælles feedback for alle kort er, at deltagerne hurtigt tager ejerskab og engagerer sig i spørgsmålene. Derved opstår der en naturlig vidensdeling i samtalen, uanset om det er de sjove, svære, skæve, udviklende eller personlige samtaler.

Uanset om man køber kortene alene, eller med Carina som facilitator, skinner hendes personlighed igennem – hun brænder for at sætte mennesket i fokus.

Siden 2004 har Carina været selvstændig med virksomheden iCHECK.dk. Carina har en baggrund i reklamebranchen som fotograf, og beskæftiget sig med branding, markedsføring og idé- & konceptudvikling.  I dag arbejder hun som foredragsholder, forfatter til 4 bøger, facilitator og konferencier.

www.icheck.dk & www.networkingekspert.dk

HR-bureauet er en konsulentvirksomhed, som blev etableret i 2009 af direktør, cand.pæd. psych. Tine Cranil – som har stor erfaring med HR, rekruttering og organisationsudvikling.

Blandt andet har Tine Cranil i en årrække arbejdet som HR-specialist i en international, dansk virksomhed med udenlandske datterselskaber.

www.hr-bureauet.dk

kob-familiens-nysgerrighedskort
Kr. 499,- ex. moms
Sendes fragtfrit i DK

kob-familiens-nysgerrighedskort Kr. 499,- ex. moms
Sendes fragtfrit i DK

 

Kontakt mig

10 + 15 =

KØB VIA EAN

Ønsker du at bestille ydelser og/eller produkter hvor betalingen foregår via EAN kode, så se mere her.

YES – jeg vil have mere info når der kommer flere NYSGERRIGHEDSKORT og andre spændende tiltag.

jobsamtale-engelsk-forside-spoergsmaal-web