foredrag-falconer-banner-web

BOOK CARINA HECKSCHER SOM FOREDRAGSHOLDER

– OG FÅ NY INSPIRATION TIL HVERDAGSSUCCES.

carina-heckscher-foredragsholder46-webEnergien løftes, og livsmodet smitter, når Carina inspirerer og motiverer til at turde handle på drømme og ønsker med sine foredrag.
Carina tager dig med ind i sit univers af muligheder og præsenterer dig for sine begreber ‘Turde-Turde’ og ‘Heldig med vilje’, så du går hjem med et positivt mindset, hvor begrænsninger bliver til muligheder, og kreativitet en del af hverdagen.
Foredragene er fyldt med historier fra Carina Heckschers eget liv. Blandt andet om, hvordan hun tog springet fra et liv bag kameraet som fotograf med skrive-, eksamens- og sceneskræk til at være en eftertragtet foredragsholder og forfatter.
Networkingekspert, foredragsholder og forfatter Carina Heckscher, har siden 1996 arbejdet som fotograf og idémager i medie- og reklamebranchen. I 2011 fandt hun ud af, at hun kan inspirere andre til at turde gennem foredrag om sine egne bedrifter og erfaringer. Siden da har hun arbejdet som inspirator, foredragsholder og rådgiver indenfor Networking og livsMOD. For Carina er Networking en livsstil, og hun er mangeårigt medlem af RotaryWiB Danmark og MPI. Desuden gæster hun hyppigt andre Netværk og Networker ivrigt på sociale medier.
 
Carina har også skrevet bøgerne: 
networking-en-del-af-min-hverdag-carina-heckscher 123-livsmod-når-livet-leves-fra-hjertet-carina-heckscher 123-erfaringer-carina-heckscher jobsøgnignsbog

Kontakt mig

5 + 11 =

JCICI havde fornøjelsen af at have Carina Heckscher som foredragsholder til vores månedlige afdelingsmøde. Med Carinas energiske tilgang fik hun medlemmerne til at reflektere over, hvor vigtig det er, at være en proaktiv networker. Carinas performance og engagement var inspirerende og top professionelt. Det er en fornøjelse at anbefale Carina Heckscher.

Dhushyanthini Gunaratnam

Formand, JCI Copenhagen International

I forbundet Kommunikation & Sprog har vi i KarriereNet København, haft stor glæde og udbytte af Carinas oplæg om hhv. ”Networking” og ”Tør du være dig?”.

Carina formår på sin direkte måde, at give tilhørerne nogle nye vinkler på deres jobsøgning og måden hvorpå de ser sig selv. En af Carinas pointer er, at netværkstanken skal udleves som jobsøgende og mange medlemmer blev provokeret på den positive måde af de ting Carina sagde.

KarriereNet København er et netværk for jobsøgende, drevet af frivillige medlemmer af Kommunikation & Sprog.

Vi kan varmt anbefale Carina som oplægsholder og inspirator til at få dig og andre til at sætte nye perspektiver på din jobsøgning.

Michaell Møller

Kommunikation & Sprog - KarriereNet København

Vi har i Greve Erhverv haft Carina ude og fortælle om networking og spillet “Small Talk Spillet”. En fantastisk måde at åbne deltagerne op på, hæve energien og se tingene i et nyt lys. Jeg kan på det varmeste anbefale Carina – især hvis I vil være heldige med vilje.

Anne Chabert // Chabert & Partnere

Greve Erhverv

Carina du er en sand inspirator og har et fantastisk positivt livssyn. I Conference Networkers sætter vi stor pris på, at have dig som medlem og kunne trække på al din viden om netværk. Jeg kan varmt anbefale Carina som facilitator til andre mødeplanlægger, der vil sikre at deres mødedeltagere får netværket, mødt nye mennesker, så de ikke kun står sammen med de samme i pauserne! 

Charlotte Tine Hansen // Jobhunter4you

Conference Networkers

Vi var så heldige at få Carina til at komme og holde et foredrag i vores forening af zoneterapeuter.
 
Det var en forrygende aften. Vi fik grinet, blev klogere og blev smittet af hendes gode humør og energi.
 
Carina kom godt rundt om mange af de emner, som optager os selvstændige og vi fik mange gode råd med på vejen – alt sammen med udgangspunkt i Carinas egne erfaringer og med afsæt i “Bliv heldig med vilje!” 
 
Vi sluttede af med Smalltalk spillet – den store variation af spørgsmål fik smil og latter frem hos deltagerne.
 
Jeg gik fra foredraget klogere, med smil på læbe og fyldt op med energi.
 
Tak for en forrygende aften, Carina.
Merete Kongsmark Andersen // Blid-zoneterapi.dk

FORENEDE DANSKE ZONETERAPEUTER