Jeg tilbyder inspirerende og tankevækkende FOREDRAG og WORKSHOPS til virksomheder, fagforeninger, jobcentre, skoler og uddannelsesinstitutioner samt foreninger og Netværksgrupper.

Jeg er kendt for at sætte mennesket i fokus og sprede mine budskaber med en smittende energi. Tabuer italesættes med hverdagseksempler og jeg inspirerer til at finde ’Nøglen til handling’.

Favoritemnerne og inspirationssteder er mange og mine kunder byder også ind med emner og steder. Jeg inspirerer overalt og også ombord på busser, når mine kunder bevæger sig rundt i landet.

Alle foredrag bliver tilrettelagt så de passer til jeres målgruppe.

YES – lad os tage en snak om foredrag der passer til målgruppen og formålet for arrangementet.

7 + 9 =

Bevar FÆLLESSKABET - også på afstand

 

FOREDRAG – varighed 1 time
Med udgangspunkt i jeres udfordringer, vil jeg dele mine erfaringer og give inspiration til, hvordan hver enkelt medarbejder, der arbejder hjemmefra, kan være med til at skabe arbejdsglæde og fællesskab – også på afstand.

Undervejs vil polls blive anvendt for at sikre optimal engagement fra medarbejderne, fordi de løbende mærker pulsen og stemningen fra de andre deltagere (på samme måde som ved håndsoprækning i en sal).

WORKSHOP – varighed 2-3 timer
Med udgangspunkt i emner der er aftalt på forhånd, vil jeg guide deltagerne til at italesætte, hvad der giver hver enkelt glæde i arbejdsdagen, hvordan de kan lære af hinanden og skabe et stærkere fællesskab – også på afstand.

Workshoppen vil være en blanding af mine erfaringer, som inspiration til individuelle refleksioner og samtaler i grupper/break out rooms. Opsamling vil foregå i plenum, hvor deltagerne deler deres læring og en plan for fremtidige tiltag. Polls vil også være en del af workshoppen.

Værktøjer
Emner/spørgsmål til gruppesamtaler vil tage udgangspunkt i jeres udfordringer, og vil på forhånd blive aftalt med jeres ansvarlige for arrangementet. Spørgsmålskort, jeg har produceret, om arbejdsglæde og styrket samarbejde eller tilsvarende spørgsmål tilpasset jer, vil blive anvendt (se evt. eks. på spørgsmålene på www.icheck.dk/virksomhed-spoergsmaalskort-der-goer-forskellen-oversigt-icheck.pdf).

Deltagerfeedback
Deltagerfeedback fra refleksioner, samtaler, plan for tiltag og polls vil blive samlet i en tilbagemelding, således at I har dokumentation og dermed får størst mulig værdi af tilbagemeldingerne.

Forberedelse
Forberedelse vil være baseret på en snak med jeres ansvarlige for arrangementet, så jeg på forhånd kender til de udfordringer, som I og jeres kollegaer ser som de vigtigste at få italesat i forhold til at arbejde hjemmefra og stadig føle sig som en del af fællesskabet.

FOREDRAG OM NETVÆRK/NETWORKING

Siden jeg var 18 år, har jeg været professionel Netværker.

’Networking’ er mit absolutte favoritemne, og jeg elsker at dele ud af min viden og mine erfaringer.

Jeg er passioneret og får andre til at forstå vigtigheden i at have Networking som en del af sin hverdag og blive ‘Heldig med vilje’ både privat og på jobbet.

Stærke relationer skaber et godt arbejdsmiljø, mere vidensdeling og en bedre bundlinje.

FOREDRAG OM TØR DU VÆRE DIG?

Mange har i årenes løb kaldt mig for modig, fordi jeg i dag udlever min drøm.

På trods af skriveskræk og sceneskræk valgte jeg at skrive min første bog og blive foredragsholder.

Egenkærligheden driver mig til, ærligt og autentisk, at inspirere andre til at reflektere over TIL- og FRA-valg i livet, at finde ind til kernen og finde egen stolthed og modet frem.

FOREDRAG OM PRÆSENTATION OG PRÆSTATION

Alle kan lære kunsten at holde en præsentation.
Jeg har haft både eksamensskræk og sceneskræk, men ved hvad der skal til for at tricke et mindset.

Jeg har hjulpet mange med at slippe frygten, når de skal præstere til eksamen, holde tale og foredrag i større eller mindre forsamlinger, eller hvis de ønsker mere ’liv’ i deres præsentationer.

FOREDRAG OM ARBEJDSGLÆDE

Vi bruger en stor del af vores vågne tid på arbejdspladsen.

Arbejdsglæden og hverdagssucces på arbejdspladsen forbedres, når vi lærer at tage ansvar for vores egen glæde og trivsel.

Jeg giver gode råd og inspirerer til, hvordan alle kan bidrage til den positive stemning og skabe forandring.

FOREDRAG OM OPLEVELSESØKONOMI

Min hjerne omtales som en ‘popcornsmaskine’ og jeg elsker at poppe idéer – sjove, skæve og anderledes påfund.

Med små virkemidler kan man gøre en stor forskel.

Jeg igangsætter jeres ‘popcornsmaskine’ og giver idéer til branding, visuelle virkemidler og brugen af ’nudging’, så kunder og ambassadører husker jeres virksomhed, produkter og/eller arrangement.

FOREDRAG OM PERSONLIG BRANDING

Med en baggrund i reklamebranchen, selvstændig siden 2004 og blandt de første danskere der kom på LinkedIn og Facebook, har jeg stor erfaring med brugen af og fordelene ved promovering via de sociale medier.

Jeg træner medarbejdere til at tage del i virksomhedens branding, og inspirerer til hvordan man med de sociale medier i fællesskab kan skabe større synlighed.

FOREDRAG OM JOBSØGENDE VS. MULIGHEDSSØGENDE

Siden 2011 har jeg været fast konferencier og foredragsholder til Jobindex ‘Fest For Fyrede’ og jeg har holdt foredrag i mange jobcentre og fagforeninger.

At være mellem jobs kan være udfordrende og Personlig branding og Networking en nødvendighed.

Jeg giver inspiration til, hvordan man kan gå fra at være Jobsøgende til at være Mulighedssøgende og se mulighederne, bevare troen på jobbet og blive ’Heldig med vilje’.

FOREDRAG OG PEPTALK TIL KUNDEEVENTS

Alle drømmer om at kunderne får en god oplevelse, men få husker at gøre kunderne til ambassadører for deres virksomhed.

Jeg ved, hvad der virker – og det er et smil, interagering og oplevelse. Med det i baghånden, inspirerer jeg jeres kunder og inddrager indirekte markedsføring, så jeres næste event bliver husket og fortalt videre om.

I menuen finder du mere information om aktuelle målgruppeforedrag.

Når jeg motiverer til mere Networking, Personlig branding og Modet til at turde være sig selv, kan det gøres på mange måder:

Jeg har givet foredrag for kunder ombord på en bus mellem København og Jylland.

Da jeg var konferencier til ‘Fest For Fyrede’, blev 2.000 jobsøgende inspireret til endnu mere bevidst Networking i Falconersalen.

Mulighederne er uendelige.

 

Søger du en foredragsholder i København eller et andet sted i landet?

Kontakt mig i dag!

 YES – lad os tage en snak om foredrag der passer til målgruppen og formålet for arrangementet.