foredrag-falconer-banner-web

BEVIDST NETWORKING &
AKTIVT NETVÆRK

Gør dine medarbejdere til gode ambassadører!

Medarbejdere der dyrker Netværk forbedrer virksomhedens bundlinje, arbejdsklima og profil – blot for at nævne nogle af de gevinster der kan være ved Networking. Men de fleste virksomheder går glip af dette kæmpe potentiale fordi medarbejderne er usikre på hvordan man kommer i gang med Networking.

Med energi og humor piller vi Networking-begrebet ned fra piedestalen!

Deltagerne motiveres til et Positivt Mindset, og præsenteres for konkrete værktøjer så de kan fortsætte Networking i hverdagen.

Jeg viser hvordan man samler sit private – og erhvervsnetværk til ét VærdiNetværk.

Networking er sjovt og enkelt (når det bliver øvet), men det skal også føles trygt for den enkelte medarbejder. Gør Networking til en del af hverdagen og lær at navigerer i begreber som forskellen på at BEnytte og UDnytte sit Netværk, Personlig branding og PiF (Pay it Forward-princippet).

 

fortid-nutid-fremtid

 

Foredraget henvender sig både til ledelse og medarbejdere.

Varighed: 60-90 min.

 

 For mere information, se Honorar 

eller Kontakt mig i dag!

 

 

Ønsker I at gå mere i dybden og lære endnu mere om praktisk og bevidst Networking, kan I booke en workshop. Workshop kan afholdes en halv dag, en hel dag eller over to dage med opfølgning på øvelserne.

Kontakt mig

6 + 4 =

 
favicon-icheck-t Når dine medarbejdere er gode til at tale med kollegaer i andre afdelinger, kan der opstå synergier og tværfaglige samarbejder.
favicon-icheck-t Hvis dine medarbejdere mingler til receptioner, er de ambassadører for virksomheden og deres engagement kan resultere i nye samarbejder og kunder.
favicon-icheck-t Er dine medarbejdere aktive i faglige Netværk, kan de skaffe ny viden og de helt rigtige nye medarbejdere til virksomheden.