FEEDBACK – ANERKENDELSE – RIS/ROS
Sæt fokus på feedback-kultur
Hvad er god og brugbar feedback for dig/jer?
Skal der altid være et læringsaspekt i feedback, eller er det nok med blot en tilbagemelding? Er dit verdensbillede det samme som de andres, når der gives og modtages feedback? Hvad skal der til, for at feedbacken får den ønskede virkning?
Kortene kan bruges i mange situationer, f.eks. i teamudvikling (både for ledere og medarbejdere) og i det daglige samarbejde. Kortene er et redskab til at tale om god feedback-kultur, uden at det føles for personligt, men stadigt meget vedkommende.
FEEDBACK er værktøjet, man anvender til at formidle ris/ros og anerkendelse til en person/gruppe.
Træk et kort, og samtalen om feedback, anerkendelse og ris/ros er i gang. Kan bruges af 1 eller 123 personer på møder, kurser, som forberedelse eller bare som stof til eftertanke og selvrefleksion.
Der er 55 spørgsmål i æsken.
KØB VIA EAN
Ønsker du at bestille ydelser og/eller produkter hvor betalingen foregår via EAN kode, så se mere her.
Kontakt mig
Kortene er lavet i samarbejde med Mette & Peter Bøndergaard:
Idémageren bag kommunikationskortene
Carina Heckscher er idémageren bag de mange forskellige kommunikationskort. Hun har evnen til at sætte mennesket i fokus. Carina er kendt for sin smittende energi, nysgerrighed og engagement. Dette afspejles tydeligt i kortene – som gør de formelle spørgsmål, bliver uformelle.
I samarbejde med specialister på de udvalgte områder udvikler hun kort, der sætter samtalen i gang. Da hun lancerede konceptet i 2015, blev kortene omtalt som en tosset idé. Efter videreudvikling til forskellige målgrupper, bliver kortene nu omtalt af andre som et genialt værktøj. Den fælles feedback for alle kort er, at deltagerne hurtigt tager ejerskab og engagerer sig i spørgsmålene. Derved opstår der en naturlig vidensdeling i samtalen, uanset om det er de sjove, svære, skæve, udviklende eller personlige samtaler.
Uanset om man køber kortene alene, eller med Carina som facilitator, skinner hendes personlighed igennem – hun brænder for at sætte mennesket i fokus.
Siden 2004 har Carina været selvstændig med virksomheden iCHECK.dk. Carina har en baggrund i reklamebranchen som fotograf, og beskæftiget sig med branding, markedsføring og idé- & konceptudvikling. I dag arbejder hun som foredragsholder, forfatter til 5 bøger, facilitator og konferencier.
Mette Bøndergaard:
Den røde tråd i Mettes karriere er udvikling af mennesker og forandring.
Hun har to lange ansættelser bag sig: Først 12 år i Post Danmark (nu PostNord) og herefter 10 år i Coloplast, hvor hun som HR Business Partner var sparringspartner for ledere og ledergrupper på alle niveauer. Hun har med andre ord solid erfaring med HR og det at drive forandringsprocesser og udviklingsforløb.
Mette har været privilegeret af at være i de to virksomheder i tider med store forandringer, hvilket har betydet, at hun både har været modtager af forandringer og selv medvirket til at drive forandringer for individer, teams og hele organisationer.
Hun har således dyb indsigt i de mekanismer, der træder i kraft i forbindelse med organisationsændringer, og en alsidig værktøjskasse til at facilitere og hjælpe individer, teams og organisationer helskindede ud på den anden side.
Mette arbejder ud fra et princip om tilgængelighed og integritet, og konfronterer blødt i stedet for hårdt. Hun er dybt optaget af menneskers potentiale og fascineret af at være bidragende til, at mennesker gør de rigtige ting for sig selv.
Mette tror på udvikling gennem livet og har derfor bl.a. videreuddannet sig med Organisations Psykologisk Uddannelse, en 3-årig coachuddannelse fra ID Academy og en HRD Diplomuddannelse. Desuden har hun et hav af certificeringer i personlighedstests, her under MBTI/JTI, karrieremodellen, PAPI, OPQ32 samt Ability Test.
Peter Bøndergaard:
Organisationsudvikling og personlig udvikling har været omdrejningspunktet for Peters professionelle virke i mange år.
Han brænder for at sætte gang i de samtaler, der løser udfordringerne i samarbejdet, og at åbne de antagelser, der begrænser os og nedbryde frygten, der holder os tilbage.
Thomas Edison sagde: ”There is a way to do it better. Find it!” Og det er Peters udgangspunkt. Hans fornemste opgave er at hjælpe deltagerne til at finde en bedre måde at gøre tingene på.
For at fremme deltagernes ejerskab foretrækker Peter gennem facilitering at hjælpe deltagerne til sagens kerne, og at fremme en konstruktiv dialog, der gøder jorden for den dybere refleksion og stillingtagen.
Han har en stærk baggrund indenfor ledelse og HR, som tager sit udgangspunkt i hans tid som officer i Livgarden og mange år som eksportchef, inden han i 2001 startede som rekrutteringskonsulent hos Cultivator. I en årelang periode var han HR-ansvarlig i hhv. Egmont International og Nordisk Film, hvor han sad med i Direktørgruppen, inden han gik over til at drive selvstændig virksomhed, som han har gjort siden 2009.
Hans kommercielle uddannelse er gennem årene blevet suppleret med certificering som Executive Coach, proceskonsulentuddannelsen hos DISPUK samt en række værktøjer og personanalyser som Insights Discovery, JTI/MBTI Trin I og Trin II, OPQ32, DISC m.fl.
COMITA
Hos COMITA arbejder vi hands-on med det, der virker. Vi kan godt finde på at stille irriterende spørgsmål, som rammer ned i din selvforståelse, dine grundlæggende antagelser og den praksis, du udfører helt uden at tænke over det.
Vi tror på, at man kun får succes med tingene, hvis de er forankret i et personligt ejerskab. Det er nemlig det, som forvandler skøre ideer og luftige fornemmelser til handling. Og handling til resultater.
Vores kernefokus er at skabe ejerskab hos den enkelte i forhold til egen udvikling, at skabe tryghed og dialog i teams, og i det hele taget at understøtte processer, der lægger op til modige beslutninger, der bliver overført til handling.
Vi faciliterer forandring for individer og teams gennem coaching og procesforløb.
Vi brænder for – og respekterer – det praktiske, psykiske og følelsesmæssige arbejde, der ligger i forandringsprocesser, hvad enten der er tale om omstruktureringer, teamudvikling eller individuel medarbejderudvikling.