foredrag-falconer-banner-web

FOREDRAG TIL KONSULENTER & MEDLEMMER

 

Fagforeningen har blandt andet til opgave at motiverer medlemmerne. For det enkelte menneske handler Hverdagssucces i høj grad om Arbejdsglæde. For mig er Networking en livsstil og en uvurderlig kompetence uanset om man er arbejdssøgende, medarbejder eller leder.

Med positiv energi og masser af livsMOD inspirerer og motiverer jeg det enkelte menneske til at turde-turde at handle på sine drømme og ønsker.

Jeg inviterer alle deltagere med ind i MulighedernesUnivers!

Jeg afslører hvordan man bliver Heldig med vilje, og hvordan man finder Nøglen til Handling.

Book et inspirerende foredrag i dag og tilbyd jeres medlemmer en unik chance for at booste kompetencer inden for Networking, Personlig branding, Sociale medier eller Iværksætteri. 

 

Foredragene henvender sig både til ledelse, medarbejdere og privatpersoner.

 

Ønsker I at gå mere i dybden med specifikke problemstillinger, og lære endnu mere om praktisk anvendelse af Networking og de sociale medier kan I booke en workshop .

Kontakt mig

12 + 8 =

 

Hver gang jeg læser en bog eller lytter til et oplæg af Carina, så bliver jeg glad, og føler mig inspireret.

Vi bruger ofte Carina hos Powerjobsøgerne, fordi hun er god til at formidle sit budskab på en måde, som alle forstår – hendes emner passer rigtig godt til vores koncept som jobsøgningsnetværk.

Vi bruger også Carina til store arrangementer, som Fest For Fyrede og receptioner for nye afdelinger, fordi hun er struktureret, og sørger for at dagen kører professionelt. Samtidig hjælper hun deltagerne i gang med at netværke med hinanden på en måde, som alle føler sig trygge ved og får noget ud af.

Jeg kan på det varmeste anbefale Carina som konferencier, som oplægsholder og inspirator for jobsøgere.

Malene Gregaard Wilsly

Sekretariatschef og Motivator hos Powerjobsøgerne Danmark, Powerjobsøgerne

Jeg har i flere omgange og i forskelligt regi brugt Carina Heckscher. Første gang var hos AS3, hvor Carina kom og gav et inspirationsoplæg for de ledige kandidater på vores forløb, der skulle hjælpe dem med at fokusere på deres muligheder fremfor deres begrænsninger. Alle deltagere var rigtigt glade for det dynamiske oplæg, og det kærlige “spark bagi”.

Anden gang var hos Capacent people, til vores HR Inspirationssession for virksomheder med deltagelse af over 85 virksomheder, også der var der “kærlige spark” til deltagerne, for at få dem til at netværke på en anden måde med øvrige deltagende virksomheder.

Alt i alt vil jeg sige, at Carina er en inspirerende mester i at uddele “kærlige spark” og få deltagerne til at ændre deres fokus og adfærd.

Ronni Berlau

I forbundet Kommunikation & Sprog har vi i KarriereNet København, haft stor glæde og udbytte af Carinas oplæg om hhv.” Networking ”og ”Tør du være dig?”.

Carina formår på sin direkte måde, at give tilhørerne nogle nye vinkler på deres jobsøgning og måden hvorpå de ser sig selv. En af Carinas pointer er, at netværkstanken skal udleves som jobsøgende og mange medlemmer blev provokeret på den positive måde af de ting Carina sagde.

KarriereNet København er et netværk for jobsøgende, drevet af frivillige medlemmer af Kommunikation & Sprog.

Vi kan varmt anbefale Carina som oplægsholder og inspirator til at få dig og andre til at sætte nye perspektiver på din jobsøgning.

Michaell Møller

Kommunikation & Sprog - KarriereNet København

For mere information, se Honorar

eller Kontakt mig i dag!