dating-spoergsmaal-web

DATING NYSGERRIGHEDSKORT

dating-nysgerrighedskortSlip nysgerrigheden fri med 50 spørgsmål, der gør det uformelt og trygt, at stille spørgsmål og lære hinanden at kende.

Brug kortene til at lære en ny person… måske en kommende partner… bedre at kende, på den legende måde, frem for den udspørgende.

Spørgsmålene er delt op i 2 kategorier
DE PERSONLIGEDE FRÆKKE

kob-familiens-nysgerrighedskort
 Kr. 249,- incl. porto

SE ANDRE NYSGERRIGHEDSKORT HER

Idémageren bag kommunikationskortene

Carina Heckscher er idémageren bag de mange forskellige kommunikationskort. Hun har evnen til at sætte mennesket i fokus. Carina er kendt for sin smittende energi, nysgerrighed og engagement. Dette afspejles tydeligt i kortene – som gør de formelle spørgsmål, bliver uformelle.

I samarbejde med specialister på de udvalgte områder udvikler hun kort, der sætter samtalen i gang. Da hun lancerede konceptet i 2015, blev kortene omtalt som en tosset idé. Efter videreudvikling til forskellige målgrupper, bliver kortene nu omtalt af andre som et genialt værktøj. Den fælles feedback for alle kort er, at deltagerne hurtigt tager ejerskab og engagerer sig i spørgsmålene. Derved opstår der en naturlig vidensdeling i samtalen, uanset om det er de sjove, svære, skæve, udviklende eller personlige samtaler.

Uanset om man køber kortene alene, eller med Carina som facilitator, skinner hendes personlighed igennem – hun brænder for at sætte mennesket i fokus.

Siden 2004 har Carina været selvstændig med virksomheden iCHECK.dk. Carina har en baggrund i reklamebranchen som fotograf, og beskæftiget sig med branding, markedsføring og idé- & konceptudvikling.  I dag arbejder hun som foredragsholder, forfatter til 4 bøger, facilitator og konferencier.

www.icheck.dk & www.networkingekspert.dk

kob-familiens-nysgerrighedskortKr. 249,- incl. porto

YES – jeg vil have mere info når der kommer flere NYSGERRIGHEDSKORT og andre spændende tiltag.

Kontakt mig

9 + 11 =