Forudbestil bogen VærdiNetværk og modtag den med posten den 6/9-17 på lanceringsdagen.

Bestil inden den 3/9-17
Kr. 199,-
og spar kr. 50,-

Normalpris kr. 249,-

Networking – En del af min hverdag

 

networking-en-del-af-min-hverdag-carina-heckscherBogen giver dig helt konkret viden om Networking. Du får små-øvelser, der gør dig til en bedre Networker og eksempler på, hvordan forskellige mennesker bruger Networking privat og karrieremæssigt og tænker det ind i deres hverdag.

Du får gode råd til, hvordan du fokuserer på Muligheder frem for begrænsninger, og hvordan man lærer at ‘turde-turde’.

Du lærer at tage kontakt til nye mennesker, at small talke og fortælle om dig selv på en interessant måde, der får andre til at lytte til dig. Du lærer, hvordan du kan udvide dit Netværk og ikke mindst, hvordan du plejer det.

I bogen finder du interviews med:
Chefredaktør Lizl Rand, Aller Media
Freelance TV-caster Elisa Lykke

Antalsider: 82 sider

ISBN: 9788799473403 (paperback)
ISBN: 9788799473496 (ebog – sælges via Saxo.com)

Kontakt mig

3 + 3 =

networking-bog

køb-bog-icheck
Kr. 123,- incl. porto

networking-ipad

køb-ebog-grå
Kr. 49,96

Køb flere af Carina Heckschers bøger samlet og spar penge – se bogpakkerne her

 

For mere inspirations om Networking – se på Carina Heckschers konceptside www.networkingekspert.dk

Fantastisk bog – jeg har læst den og den er virkelig god inspiration, og jeg kan kun sige Networking ER vejen til succes, mange tak Carina Heckscher for en fantastisk bog.

Lise Højer

Artmakery

Jeg har lige læst en virkelig god og inspirerende bog omkring det at networke. Den kan jeg kun varmt anbefale til alle, om det så er for at bruge det i privat eller erhvervsmæssigt øjemed, er der noget til alle. Den er skrevet af Carina Heckscher og hedder “Networking – en del af min hverdag”.

Christina Svendsen

ABC Kontoret

Carina’s bog giver nogle gode og enkle værktøjer, som hun selv udlever og som hun har evnet at få ind under huden på os, som har deltaget i hendes foredrag. Hun minder os alle om, hvor meget sjovere det er at være til, når vi kommer i positiv interaktion med hinanden. 
Carina gør networking til et krydderi i hverdagen.

Pia Pinkowsky

Innovationsbørsen

‎Carina Heckscher, din bog har virkelig gjort en forskel for mig. Ikke fra den ene dag til den anden, men stille og roligt bevæger jeg mig ud af min komfortzone og sikke en fest, der er derude.
Øjenåbner: Folk vil rigtig gerne hjælpe, du skal bare huske at bede om deres hjælp, og nej du er ikke til besvær. At turde, turde. Det holder.
Pernille Vittrup