arbejdsglaede-spoergsmaal-web

ARBEJDSGLÆDE KOMMUNIKATIONSKORT

Vi har alle ansvaret for arbejdsglæden – Kommunikation er vejen til succes!

 

ARBEJDSGLÆDE kommuniktationskort der styrker jeres samarbejde!Slip arbejdsglæden løs og styrk den sammen med dine kolleger.

Træk et kort og start samtalen om arbejdsglæde.

Når vi får sat ord på, hvad arbejdsglæde betyder for os og andre, er det nemmere at skabe den og blive bedre til at udvikle den i hverdagen.

Brug kortene uanset om I er 2 eller 200 – og mærk hvordan stemningen, engagementet og arbejdsglæden spreder sig.

Arbejdsglæde = glade medarbejdere = glade kunder = større bundlinje

ARBEJDSGLÆDE kommunikationskort der styrker jeres samarbejde!

 

Der er 50 spørgsmål i æsken. Kr. 499,- ex. moms
Sendes fragtfrit i DK

 

Kortene er skabt i samarbejde med Karin Krogh

Idémageren bag kommunikationskortene

Carina Heckscher er idémageren bag de mange forskellige kommunikationskort. Hun har evnen til at sætte mennesket i fokus. Carina er kendt for sin smittende energi, nysgerrighed og engagement. Dette afspejles tydeligt i kortene – som gør de formelle spørgsmål, bliver uformelle.

I samarbejde med specialister på de udvalgte områder udvikler hun kort, der sætter samtalen i gang. Da hun lancerede konceptet i 2015, blev kortene omtalt som en tosset idé. Efter videreudvikling til forskellige målgrupper, bliver kortene nu omtalt af andre som et genialt værktøj. Den fælles feedback for alle kort er, at deltagerne hurtigt tager ejerskab og engagerer sig i spørgsmålene. Derved opstår der en naturlig vidensdeling i samtalen, uanset om det er de sjove, svære, skæve, udviklende eller personlige samtaler.

Uanset om man køber kortene alene, eller med Carina som facilitator, skinner hendes personlighed igennem – hun brænder for at sætte mennesket i fokus.

Siden 2004 har Carina været selvstændig med virksomheden iCHECK.dk. Carina har en baggrund i reklamebranchen som fotograf, og beskæftiget sig med branding, markedsføring og idé- & konceptudvikling.  I dag arbejder hun som foredragsholder, forfatter til 4 bøger, facilitator og konferencier.

www.icheck.dk & www.networkingekspert.dk

Karin Krogh arbejder med møder og konferencer på alle niveauer. Hun underviser, holder foredrag, planlægger og rådgiver. Hun tager udgangspunkt i deltagerne og i, hvordan de får mest muligt med sig hjem fra konferencen. Lige fra hvordan talerne skal dele deres budskaber bedst muligt, til hvordan man aktivt involverer deltagerne. Hun er desuden en prisbelønnet facilitator og styrer både program og energi på kurser og konferencer med stor entusiasme og gejst.

Karin Krogh mener, at god kommunikation er roden til alt godt. Til arbejdsglæde, til god formidling, til værdifulde arrangementer og til større personlig power. Det er det område, Karin Krogh har arbejdet med i over 25 år. Hun har stået for nationale såvel som internationale konferencer med blandt andre Bill Gates og Michael Dell som hovedtalere. Hun har rådgivet både professionelle foredragsholdere, topledere, iværksættere, politikere og studerende. Hun er også selv udøvende foredragsholder, har en nørdet interesse i alt omkring præsentationer, og så har hun opfundet Glædesmodellen. Hun er tildelt prisen Best Content Facilitator af MPI (Meeting Professionals International) Danmark og var i 2015-2016 President for MPI Danmark. Hun var en af arrangørerne bag det hidtil største event baseret på Meetovationprincipperne, da EMEC16 (European Meetings and Events Conference) blev afholdt i København i februar 2016.

Til stor glæde for sine tilhørere arbejder hun ud fra devisen
– det kan godt være klogt, selv om det er sjovt.

www.karinkrogh.dk

kob-familiens-nysgerrighedskort
Kr. 499,- ex. moms
Sendes fragtfrit i DK

Hvad gi’r dig arbejdsglæde? Og hvordan kan I sammen skabe endnu bedre arbejdsglæde? En af de ting der giver mig arbejdsglæde er at lave samarbejder og skabe ‘keep it simple’ redskaber der sætter mennesket i fokus.

Carina Heckscher


Kr. 499,- ex. moms
Sendes fragtfrit i DK

BOOK FACILITERING

NÅR JEG FACILITERER JERES MØDE FÅR I EN FACILITATOR DER:

  • Holder jer på sporet
  • Alle får lige taletid
  • Får alle til at bidrage og engagere sig
  • Får dilemmaerne på bordet uden at kende til jeres hierarkier/udfordringer/problematikker
  • Overholder agenda/tidsplan, målsætning og opsummering

Lad os tag en snak om muligheder og behov til jeres møde.

Kontakt mig

15 + 3 =

KØB VIA EAN

Ønsker du at bestille ydelser og/eller produkter hvor betalingen foregår via EAN kode, så se mere her.