carina-heckscher-web

Vision // Mission

 

VISION

Min vision er, at være den foretrukne foredragsholder/inspirator/facilitator. Skabe produkter, der gør at andre kommer til at styrke deres relationer, uanset om jeg er booket som inspirator og motivator, eller om man selv faciliterer ved at benytte mine kommunikationskort. Kortene er skabt i samarbejde med andre fageksperter, der også sætter fokus på nærvær og fællesskab.

Back to basic. Interesse og nysgerrighed på at kende et andet menneske for mennesket og dets valg af værdier, indsigter og holdninger.

 

MISSION

Min mission er, at være den foretrukne foredragsholder når deltagerne skal sikres høj energi, en energi der også holder efter foredraget, fællesskabsfølelse og ejerskab over projekt og/eller virksomhed, selvkærlighed der smitter af på relationer, nærvær og ærlig kommunikation uanset om det er privat eller på jobbet.

Med åben og ærlig kommunikation opnår vi de stærkeste relationer og den vigtigste vidensdeling.

Jeg brænder for at sætte Mennesket i fokus! og give MOD til HVERDAGSSUCCES, ARBEJDSGLÆDE, OPLEVELSESØKONOMI samt NETVÆRK & NETWORKING.

Missionen er klar – Jeg stræber efter at være den foretrukne foredragsholder, når deltagerne har brug for positiv energi, der holder længe efter foredraget. Derved opleves fællesskabsfølelse og ejerskab over projekt og/eller virksomhed. Der giver selvkærlighed som smitter af på relationer, nærvær og ærlig kommunikation uanset om det er privat eller på jobbet.

Jeg bidrager med at skabe en åben og ærlig kommunikation. Igennem vidensflow og samspil i grupper med bl.a. facilitering, foredrag, workshops og kommunikationskort. Kortene er lavet i samarbejde med specialister på de forskellige fagområder. Derved får I synliggjort den skjulte viden, der skaber ekstra bundlinje.

VÆRDINETVÆRK er det evige sort… uanset om du kender mennesker privat eller professionelt, er de en del af dit Netværk. Mennesker bliver inspireret af mennesker. Mennesker anbefaler mennesker. Mennesker køber af mennesker. Mennesker deler viden med mennesker… Jeg inspirerer mennesker ‘fra Skolegang til Direktionsgang’.

‘Mennesket i fokus! DIT LIV – DIT VALG’

Det evige sort er at gøre sig 123% umage.

Kontakt mig

9 + 12 =