logo-icheck-grundlagt-web

Om Carina Heckscher  

carina-heckscher-foredragsholder46-web
Jeg hedder Carina Heckscher og er glad for at byde dig velkommen til et af mine passionerede områder nemlig Networking og modet til at turde være sig selv og skabe hverdagssucces.

Jeg brænder for at sætte Mennesket i fokus! og give MOD til HVERDAGSSUCCES, ARBEJDSGLÆDE samt NETVÆRK & NETWORKING.

Jeg bidrager med at skabe den åbne og ærlige kommunikation, vidensflow og samspil i grupper og virksomheder med bl.a. facilitering, foredrag, workshops og kommunikationskort der er lavet i samarbejde med specialister på de forskellige områder. Få synliggjort den skjulte viden der skaber ekstra bundlinje.

Idéudvikler til over 35 dialog og kommunikationskort – bl.a. spørgsmål til arbejdsglæde, lederudvikling, medarbejderudvikling, karriereudvikling, jobsamtale og small talk.

Jeg arbejder med at finde frem til, hvad der er de motiverende faktorer for det enkelte menneske. Og giver dig de nødvendige værktøjer, som du har brug for, når du skal omdanne motivation til handling, og jeg hjælper dig med at holde fokus og konkretisere dine mål.

Jeg giver dig de værktøjer, du har brug for, når du skal i gang med at Netværke. Jeg stiller skarpt på de hæmninger og dårlige undskyldninger, der tidligere har forhindret dig i at deltage i sociale fællesskaber, og jeg giver dig et indblik i hvor meget, du kan benytte dit Netværk optimalt.

Networking er ikke vanskeligt, når man får idéer til, hvordan man kommer i gang og prøver det i praksis. I september 2011 udkom jeg med bogen ‘Networking – En del af min hverdag’.

Jeg har dømt ‘Janteloven – so last season’ og som foredragsholder inspirerer jeg også til MOD til HVERDAGSSUCCES. Succes er mulig, hvis du har mod til at være dig selv, hjemme og på arbejde, og ikke være den, du tror andre vil have, du er.

Den 7. september 2013 (7/9/13) udkom min 2. bog ‘123% livsMOD – Når livet leves fra hjertet’, der handler om at finde MODet til HVERDAGSSUCCES. I april 2014 lancerede jeg min 3. bog til iværksættere i anledning af mit 10 års jubilæum og i september 2014 lancerede jeg bogen ‘Jobsøgende vs. MULIGHEDSSØGENDE – inspiration til Mindset, Personlig branding & Networking’.

networking-en-del-af-min-hverdag-carina-heckscher 123-livsmod-når-livet-leves-fra-hjertet-carina-heckscher 123-erfaringer-carina-heckscher jobsøgnignsbog

Når jeg inspirerer til mod og Networking på foredrag og workshops eller gennem rådgivning, gør jeg det med energi og glæde. Det falder mig helt naturligt. Og min nysgerrighed og interesse for andre betyder, at jeg gerne bidrager med mine erfaringer for at gøre din hverdag en smule sjovere og lettere at komme igennem.

Jeg inspirerer til Netværk og Networking på mange forskellige måder. Jeg har holdt foredrag om Networking på en bus mellem København og Odense for Scandic Hotels kunder. Hos KPMG har jeg været i deres interne kvinde Netværk i København og Aarhus for at inspirere til endnu mere Bevidst Networking og hos Jobindex har jeg været konferencier og inspirator til Jobindex ‘Fest For Fyrede’ for 1.500 jobsøgende i Falconérsalen.

Ordene er mange når jeg faciliterer et Netværksmøde eller et event. Jeg skaber den gode stemning og rammerne for det åbne og Bevidste Networking, så deltagerne trygt kan finde modet frem til at møde nye mennesker og se værdien i at udvide sit Netværk.

Jeg har verdens bedste job – jeg får mennesker til at lege hele livet på den seriøse og lærerige måde med ‘keep it simple’ redskaber 🙂

Medlem af:

Rotary & MPI Denmark


rotary-logo     
mpi-denmark

 

Den korte elevatortale:

Jeg hedder Carina Heckscher og er
Networkingekspert, Foredragsholder og Mentaltræner.
Jeg sætter mennesket i fokus og deler ud af mine erfaringer
med konstruktive og håndgribelige hverdagseksempler,
der giver inspiration til handling.

pippi-elefant-carina-heckscher-heidiart

Kontakt mig

1 + 12 =