Ring til Carina Heckscher 2622 3662 ch@icheck.dk

logo-networkingekspert-carina-heckscher

Networkingekspert og Foredragsholder Carina Heckscher - Foto: Susanna Zenani

For mig er Networking en livsstil, og jeg spreder det glade Netværksbudskab med en ukuelig, smittende energi (har jeg hørt).
Jeg lever simpelthen i ‘MulighedernesUnivers’, hvor mål og drømme er inden for rækkevidde – og midlet til at nå dem er Bevidst Networking og turde blive ‘Heldig med vilje’.

 

Opflasket med Netværk

Jeg er opvokset i en familie, som Netværker på livet løs. Her er medlemskab af professionelle Netværk en livsstil og jeg var også selv tidligt medlem af Netværket Rotarys ungdomsafdeling Rotaract. I 1996 kom jeg i lære som fotograf, og da jeg senere blev selvstændig i 2004, var det et bevidst valg at bygge hele kundebasen op igennem Netværk. De professionelle Netværk har derfor også været en vigtig voksenlegeplads i hverdagen og har givet mig en solid Netværksekspertise.

I 2011 valgte jeg at dele ud af min viden og skrev min første bog ‘Networking – en del af min hverdag’ og skiftede dermed branche og blev Networkingekspert, Foredragsholder og Forfatter. Siden er det blevet til 4 bøger, 15 dialog/samtalespil og foredrag for over 100.000 mennesker rundt om i landet på dansk og engelsk.

Jeg tager min vej til succes seriøst og kunne aldrig været nået til hvor jeg er hvis jeg ikke havde været åben og ærlig omkring mit mål og spurgt om hjælp. Verdens bedste Netværk findes kun hvis du engagerer dig i andre mennesker, hvis du deler din viden med dem, hvis du spørg om hjælp og hjælper når andre spørg dig om hjælp. Der er kun en måde at blive ‘Heldig med vilje’ på – og det er ved at turde-turde leve livet fra hjertet, være autentisk og spørge om hjælp – det er Bevidst Networking.

Medlem af


rotary-logo
Siden 2006
mpi-denmark
Siden 2014 (Medlem af bestyrelsen)


Jeg gæster mange Netværk og er med i flere uofficielle Netværk. (Jeg er altid nysgerrig på hvilke Netværk der findes og gæster dem gerne både som gæst og med foredrag).


Bog, foredrag og rådgivning

I 2011 besluttede jeg mig for at inspirere andre til at Netværke sig igennem hverdagen, som jeg selv har gjort det i årevis. Med bogen ‘Networking – En del af min hverdag’ og de succesfulde Networking-foredrag er Carina startet flyvende på rejsen som professionel Netværksrådgiver.

 

Trænet foredragsholder med hjælp fra Karin Krogh // karinkrogh.dk

Læs mere om mig på Se Carina Heckscher's profil på LinkedIn

 

 DET ER IKKE DEM DU MØDER DER ER VIGTIGST FOR DIG
DET ER DEM DE KENDER – SÅ HUSK AT SPØRG OM HJÆLP!

 

fortid-nutid-fremtid

 

Netværksblomst

netvaeksblomstNetværksblomsten illustrerer hvordan man både kan være kollegaer, venner, familie, fritidsbekendte, og sidde i
professionelle Netværk – og dermed strø frø alle disse steder, og få Networking som en del af ens hverdag.

Prøv at udfylde din Netværksblomst – du kan downloade en PDF af den her.

Det er vigtigt at gøre sig klart, hvilke Netværk der er vigtige for dig; hvor kan du byde ind med noget, og hvor kan du få inspiration? Det gælder om, at tænke både i uformelle og formelle Netværk.

Spørg dig selv:

  • Hvem kender jeg?
  • Hvad søger jeg inspiration til – hvad er mit mål?
  • Hvem kan inspirere mig eller hjælpe mig?
  • Hvad kan jeg til gengæld byde ind med?

 


networking-bog
Networking er ikke vanskeligt, når man har fået lidt idéer til, hvordan man kommer i gang og har prøvet det i praksis.

Læs mere og køb bogen her


Gennem 1 år fulgte Charlotte Lo mig til foredrag, møder og fundet inspiration i min bog ‘Networking – En del af min hverdag’.

Udfra al inspirationen har Charlotte Lo skrevet sangen hvor man følger en dag i mit liv.

Lyt med og find inspiration til hvordan du kan blive endnu mere bevidst om hvordan Networking kan være vejen til SUCCES for dig.

Sangen blev lanceret den 12.12.12 ved SUCCESens ÅrsfestVilvorde Kursuscenter
Kontakt mig

6 + 5 =


favicon-icheck-t Når dine medarbejdere er gode til at tale med kollegaer i andre afdelinger, kan der opstå synergier og tværfaglige samarbejder.
favicon-icheck-t Hvis dine medarbejdere mingler til receptioner, er de ambassadører for virksomheden og deres engagement kan resultere i nye samarbejder og kunder.
favicon-icheck-t Er dine medarbejdere aktive i faglige Netværk, kan de skaffe ny viden og de helt rigtige nye medarbejdere til virksomheden.